• Головна
  • У Запоріжжі Валентин Наливайченко презентував свій план відновлення миру, – ФОТОРЕПОРТАЖ
Политические новости
17:00, 27 серпня 2018 р.

У Запоріжжі Валентин Наливайченко презентував свій план відновлення миру, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Политические новости

Припинення збройного конфлікту на сході, деокупація Донбасу та Криму, відновлення економічних потужностей та боротьба з корупцією. Більше 10 000 українців взяли участь в обговоренні національного плану відновлення миру та економіки країни Валентина Наливайченка. Новий документ вже був представлений у Дніпропетровській та Донецькій областях. У День Незалежності України Валентин Наливайченко представив громадськості свій план у рідному Запоріжжі.

Національний план відновлення миру – це програмний документ, чіткий план порятунку країни, з яким Валентин Наливайченко, як кандидат у Президенти України, знайомить громади в різних куточках України. Над розробкою національного плану відновлення миру та економіки команда “Справедливості” на чолі з Наливайченком працювали з найкращими українськими фахівцями та міжнародними експертами.

Першим і найважливішим завданням для оновленої української влади Валентин Наливайченко називає відновлення миру на сході України. Як політик з великим досвідом дипломатичної роботи та роботи в правоохоронних органах, лідер руху «Справедливість» має чітке розуміння подальших внутрішніх та зовнішніх заходів для збереження безпеки кожного українця.

«Сьогодні наша команда підготувала нову міжнародну угоду з нашими іноземними партнерами – гарантії миру та безпеки української держави, виведення військ країни-агресора. Ключові європейські політичні гравці, світові лідери ще до проведення президентських виборів дають зрозуміти: з нашою командою при владі вони готові співпрацювати. Україна відновить територіальний суверенітет, наші хлопці більше не будуть гинути, – розповідає Валентин Наливайченко. – Задля відновлення миру нова українська влада має забезпечити економічний і фінансовий фундамент. Саме тому в цій міжнародній угоді ми передбачаємо план відродження української економіки. З широкою міжнародною підтримкою ми отримаємо потужний економічний фонд фінансування відновлення життя. Наші іноземні партнери готові надати новій некорумпованій владі ресурси для впровадження економічних реформ та підйому економіки – міжнародний інвестиційний фонд відновлення українського життя».

У Запоріжжі Валентин Наливайченко презентував свій план відновлення миру, – ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-1

Лідер Руху «Справедливість» чудово розуміє важливість розвитку української економіки. План дій Валентина Наливайченка – це відновлення роботи стратегічних підприємтсв, шляхом розміщення на них державних оборонних замовлень, створення робочих місць, розбудова української інфраструктури.

«Важливо, щоб запрацювали усі українські підприємства. Я народився і виріс у Запоріжжі в простій робочій сім’ї. Батько все життя пропрацював пічовим на титано-магніємому комбінаті. Мати була медсестрою. Якщо батьки заробляють, дитина має можливість ходити до школи, займатися спортом, розвиватися, – каже Валентин Наливайченко. – Сьогодні влада, розкрадаючи країну, змусила молодь виїжджати в пошуках кращого життя за кордон. Ми зробимо все можливе, щоб в Україні з’явилися нові робочі місця, конкурентні зарплати, щоб тут було вигідно працювати».

У Запоріжжі Валентин Наливайченко презентував свій план відновлення миру, – ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-2

Наступний крок команди Руху «Справедливість» – це боротьба з корупцією.

«Я чітко розумію, що отримавши довіру людей та прийшовши до влади, ми будемо жорсткими і непохитними у питаннях покарання тих, хто грабував країну. Всі, хто зі мною колись працювали, знають, що я ніколи не закриваю очі на корупцію. Корупціонери мають повернути в Україну гроші з офшорів та іноземних рахунків, яку б посаду вони не займали. Всім, хто думає, що зможе відсидітися з награбованим за кордоном, нагадаю, як мені вдалося повернути в бюджет мільйони доларів, вкладених Павлом Лазаренком. Ми будемо діяти жорстко і рішуче, – каже кандидат у Президенти України. – Днями ми були у Покровську Донецької області, зустрічалися з працівниками військового шпиталю. Ненормально, коли у Порошенка – мільярди, вілли та офшори, а приймальне відділення, де працюють кращі спеціалісти-лікарі, – у наметовому містечку просто неба».

За переконанням Валентина Наливайченка, влада має не наживатися на людях, а служити їм.

«Два місяці тому до нас приїжджали естонські партнери. Вони оцінили наш проект створення електронної держави: електрона податкова, митниця, безкоштовні електронні реєстри і т.д. Для молоді, для бізнесменів, для батьків, які хочуть влаштувати дитину до садочка, державні органи мають не заважати, а бути зручним сервісом, – каже лідер Руху «Справедливість».

Окрім відновлення миру на сході країни, Валентин Наливайченко вимагає безпеки всередині держави для звичайних українців.

«Кожна людина хоче почуватися на вулиці спокійно, кожен підприємець хоче працювати, а не чекати обшуків під вигаданими приводами. Але сьогодні правоохоронна система захищає тільки керівників, а не простих українців. Переконаний, треба жорстко навести порядок в правоохїоронних органах, треба розігнати корумповану прокуратуру і поліцію. Я знаю, як треба докорінно змінити правоохоронну систему для захисту простих українців, – розповідає політик. – В свій час мені казали, що неможливо розслідувати справу журналіста Георгія Гонгадзе. Скажіть, де зараз генерал Пукач? Передаю вітання всім, кого зараз розшукують за тяжкі злочини. Ви будете знайдені і справедливо покарані у судах».

Найближчим часом презентація Плану відбудется в Західних областях України. Потім – і за її межами.

Команда Руху «Справедливість» – це люди, які ніколи не були при владі, які не були пов’язані з корупційними злочинами, і, головне, здатні служити людям і готові виконувати план дій з відновлення миру та економіки. «Я знаю, як треба лікувати цю систему – для корупціонерів це буде жорстко і неприємно. Але українці варті того, щоб держава була справедливою, а країна – квітучою і гарною. Ми готові показувати результат», – впевнений Валентин Наливайченко.

У Запоріжжі Валентин Наливайченко презентував свій план відновлення миру, – ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...