• Головна
  • На Хортице встретят конный поход, объехавший Украину, и презентуют новый украинский фильм, - ВИДЕО
16:15, 22 травня 2018 р.

На Хортице встретят конный поход, объехавший Украину, и презентуют новый украинский фильм, - ВИДЕО

Также приедет Дмитрий Линартович (вождь Иван Додока в фильме "Той, хто пройшов крізь вогонь")

27 мая в Запорожье на Хортице на смотровой площадке Музея истории запорожского казачества состоится концерт и показ фильма "Осінні спогади" (Иран - Чехия - Украина). Об этом 061 сообщили организаторы.

В 16:00 на Хортице встретят конный поход "Шляхами предків", который проходит к годовщине битвы на Калке 1223.

"Кінний похід «Шляхами предків» з Києва у приазовські степи – перший етап загальноукраїнського проекту «Україна – форпост Європи», започаткований воїнами АТО-учасниками добровольчого батальону "Донбас". Цей похід вони присвячують вшануванню пам'яті та героїзму патріотів, котрі від самого початку нинішньої російської агресії з гідністю прийняли виклик новітньої гібридної орди. Кінний похід «Шляхами предків» за участі воїнів-ветеранів АТО розпочнеться з Київщини, давнього центру формування української державності - у Азовські степи, до ймовірного місця Битви на Калці 1223 року, де об’єднані давньоруські дружини разом з половецькими союзниками дали бій татаро-монгольській орді під час нашестя на Східну Європу у 1222-1223рр.Вершники розпочнуть свій кінний похід 19 травня 2018 року. Загальна тривалість – 10 -12 діб. Передбачається, що вони здійснять похід через кілька знакових точок – з Києва до Обухова, далі Трахтемирів, Чигирин, Кам’янське, Запоріжжя (о.Хортиця) – у Азовські степи аж до Бердянська", - объяснили организаторы.

В 17:00 начнется концерт, в котором будут участвовать Валентин Терлецкий, Юрий Макаренко і группа "БШ", Тарас Василенко і Михаил Савицкий, этно-фольк дует "Жайворонки", группа "Запорозькі тулумбаси". А уже в 20:00 состоится допремьерный показ ирано-чешско-украинского фильма "Осінні спогади".

Читайте также:Стадионы - "чик": запорожцев приглашают на вторую экскурсию по местам коррупционной славы

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запорожье #АТО #Хортица
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...