• Головна
  • Запорожские БППшники обратятся в полицию из-за плаката против Порошенко, - Брыль
16:19, 1 березня 2018 р.

Запорожские БППшники обратятся в полицию из-за плаката против Порошенко, - Брыль

"Найближчим часом фракція БПП офіційно звернеться до правоохоронних органів, щодо дій популістів", - написал Брыль 

Фракция "Солидарность" обратится к правоохранителям по поводу сегодняшних событий в облсовете. Об этом на своей странице в Фейсбук написал глава запорожской ОГА Константин Брыль, передает 061.

"Сьогодні сесійну залу обласної ради було використано як майданчик для політичних заяв певних політичних сил, а конкретно «Руху Нових Сил». Розумію, що це відголоски подій під Верховною Радою України, які зазвичай мають віддзеркалення на кожному регіоні. Проте влада Запорізької області не може допустити правопорушень. Серед яких і розгорнення відверто провокаційних плакатів на сесії!

Тож найближчим часом фракція БПП офіційно звернеться до правоохоронних органів, щодо дій популістів. І це не «пригнічення демократії», а дії в рамках Законодавства України. Адже тільки суд може назвати когось правопорушником чи корупціонером.

Хочу нагадати, що йдеться про законно обраного більшістю українців Президента держави. Який в умовах військових дій на Сході України розвиває нашу Україну та втілює в життя ряд важливих реформ", - написал он.

Запорожские БППшники обратятся в полицию из-за плаката против Порошенко, - Брыль , фото-1

Напомним, сегодня на сессии облсовета сторонники Саакашвили повесили большой баннер, на котором Порошенко назван "главным коррупционером страны". Это чуть не стало причиной срыва сессии. Плакат быстро убрали. 

Запорожские БППшники обратятся в полицию из-за плаката против Порошенко, - Брыль , фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Брыль #Порошенко #сессия #Запорожье #плакат
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...