• Головна
  • Поспішай за подарунками в Афіну Palace!
Новини компаній
09:00, 28 лютого 2018 р.

Поспішай за подарунками в Афіну Palace!

Новини компаній

Електрокамін чекає на свого господаря

Шквал подарунків від торгового центру Афіна Palace, який розташувався у самому центрі міста на проспекті Металургів. Неймовірно, але факт – у свій день народження – балувати своїх дорогих клієнтів! На честь 10-тирічча Афіна Palace радо проводить мега-розіграш призів.

Саме зараз на свого господаря очікує неймовірний електрокамін, який стане окрасою будь-якого будинку та зігріє нового власника теплом в холодні зимові вечори. Розіграш каміну 04 березня 2018 року.

Поспішай за подарунками в Афіну Palace!, фото-1

Якщо Ви бажаєте взяти участь у масштабному розіграші призів, то Вам необхідно завітати до «Афіна Palace» та усього на всього сфотографуватись із призами, викласти фото у соціальні мережі, на вибір: фейсбук чи інстаграм із хештегом #afinapalacezp Та чекати на свою щасливу мить! Якщо ви підпишитесь на сторінки «Афіна Palace» в соціальних мережах фейсбук чи інстаграм Ви станете учасниками щотижневих розіграшів – поспішайте.

В «Афіні Palace» Ви зможете не тільки поїсти або придбати продукти харчування, а ще і обрати модний та комфортний образ. «Massa» - це мережа магазинів і постачальник одягу для всієї родини. У нашому асортименті ви знайдете second hand з кращих районів Англії, а також датські і інші європейські бренди. Якісний товар і прийнятні ціни, модне вбрання, яке підкреслить Вашу індивідуальність. А магазин «Лідер взуття» попіклується про довершеність Вашого зовнішнього вигляду. Адже саме підібране взуття та аксесуари – запорука стильного образу. В магазині представлено дитяче, чоловіче і жіноче якісне взуття за доступними цінами різних країн-виробників. Також у продажу є сумки і рюкзаки.

В торговому центрі «Афіні Palace» є все, що потрібно вимогливому покупцю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...