• Головна
  • У країну прийшла нова пошта - e-post
Реклама
11:30, 25 липня 2012 р.

У країну прийшла нова пошта - e-post

Реклама

Ще нещодавно українці не мали можливості купувати речі на європейських аукціонах. Тобто, зайти, зареєструватися та зробити замовлення вони могли, але як доставити товар? Це питання сильно шкодило розвитку Інтернет-торгівлі для українців. Але зараз у країну прийшла нова пошта - e-post. Це послуги з доставки нового покоління. Е-post допоможе не тільки переправити придбаний вами товар у будь-яку точку Європи, а і допоможе здійснити саму операцію купівлі.

Завдяки e-post ви тепер маєте можливість замовити пакет, бандероль, посилку малих чи комерційних розмірів. Це робиться онлайн. І немає значення, у які країні світу в цей час ви знаходитесь. Якщо Вам потрібна доставка з eBay, Amazon чи з Інтернет магазину ЄС, e-post допоможе не тільки з доставку, але й з самим замовленням. Ми можемо зареєструватися на аукціоні замість вас і пройти процедуру замовлення. Після цього ми доставим замовлення вам прямо у руки. Це дуже зручно. Завдяки швидкій і зручний доставці європейські аукціони будуть завжди у вас під рукою. Ви зможете там чимало зекономити.

Що потрібно зробити, щоб придбати речі у Європі? Ви отримуєте інструкцію з ebay та з магазинів ЄС. Купуєте товарі в Інтернеті, Amazon чи на аукціоні eBay. І все - інше зробимо ми. Причому ви зможете стежити, як ваша річ рухається дорогами Європи. Приємних вам покупок!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...