• Головна
  • Меблі з натурального дерева: максимум переваг, мінімум недоліків
Реклама
15:01, 10 квітня 2017 р.

Меблі з натурального дерева: максимум переваг, мінімум недоліків

Реклама

Немає нічого більш доречного та влучного при декоруванні інтер’єру, як обрати для своєї оселі меблі з натурального дерева. По-перше, ви вбережете свою сім’ю від будь-яких алергічних реакцій та різноманітних шкідливих елементах, які містяться в речах, вироблених штучно. По-друге, ви забезпечите себе якісними, міцними та довговічними меблями, що не зрадять вам ще довгі роки, зберігши привабливий вигляд “без єдиної зморшки”. І, по-третє, разом із дерев’яними меблями ваш дім набуде солідного, шляхетного вигляду.

Дерево личить до будь-якого інтер’єру, крім надсучасних стилів, що не терплять ані натяку на класику, до прикладу, хай-тек, арт-деко чи функціоналізм. Найкраще предмети меблів, вироблені з цільної деревини, виглядають, у приміщеннях, оформлених в класичному чи колоніальному стилі, також непогано у стилях кантрі, урбан, кітч, модерн, а шафи та комоди зі світлих порід ідеально вписуються в обстановку в стилі прованс. Єдине, чого не радять дизайнери, це купувати меблі з дерева для кімнат, для їх ще визначений формат декорування чи в них поєднується стільки стилів, що меблі можуть стати акцентом усього інтер’єру, але не як прикраса, а як відверто зайва, нав’язана деталь.

Аби зберегти солідний та елегантний вигляд вашим кімнатам (адже саме цього ви хочете досягти, купуючи меблі з натурального дерева), перш за все, визначтесь зі стилем. А потім — із кількістю меблів, що, дійсно, необхідна вам для комфортного проводження часу в певних кімнатах та для зберігання речей. Перенавантажити інтер’єр дуже легко: незліченною кількістю тумбочок, пуфів, стільців, різноманітними декоративними елементами, через які утворюється грандіозне скупчення, в якому не розгледіти, ані в чому полягає загальна картина, ані що головне, а що другорядне.

“Владар Меблі” — львівська майстерня, що виготовляє меблі з натурального дерева на замовлення клієнтів та за власними ескізами і пропонує колекції гарнітурів для віталень, спалень та кабінетів, добираючи меблі за стилем та враховуючи площу та інтер’єр вашого дому. Довіртеся професіоналам, зробіть свій дім своєю гордістю та перетворіть його на місце, в якому вам та вашим близьким буде комфортно та захочеться перебувати в ньому більше. Нехай інтер’єр вашої оселі стане ознакою вашого бездоганного смаку — завдяки майстерності  “Владар Меблі”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...