• Головна
  • Журналистам коммунальной "Запорожской сичи" дадут денег из бюджета, потому что "Запорожсталь" отказалась платить за рекламу
09:44, 13 квітня 2017 р.

Журналистам коммунальной "Запорожской сичи" дадут денег из бюджета, потому что "Запорожсталь" отказалась платить за рекламу

Из бюджета Запорожья планируют выделить дополнительные 150 тысяч гривен на гонорары для журналистов коммунальной газеты "Запорізька січ". Об этом 061 стало известно из проекта решения сессии, опубликованного вчера, 12 апреля, на сайте мэрии. 

В пояснительной записке говорится: 

"Підвищилася інтенсивність праці кореспондентів та редакторів підприємства по висвітленню інформації про дії міської ради та виконавчого комітету з перших подій. У зв’язку з необхідністю розвитку сайта газети, виникла потреба мотивації працівників до підготовки матеріалів. Для цього з 05.04.2017 року згідно з наказом підприємства № 31 від 05.04.2017 передбачені авторські винагороди у розмірі 5 000,00 грн. в місяць". 

При этом, в документе говорится, что прибыль от рекламы у газеты не повысилась, потому что "Запорожсталь" отказалась платить за рекламу, мотивируя это тем, что у предприятия нет денег. 

"Збільшення надходжень від комерційної реклами за рахунок розробки індивідуальних ділових пропозицій до найбільших рекламодавців в 2017 році не відбулося, у зв`язку з тим, що  такі великі партнери як ПАТ «Запоріжсталь» та ДП НАЕК «Енергоатом» відмовилися від укладення договорів про співпрацю з розміщення публікацій через відсутність коштів на такі витрати", - говорится в документе. 

Поэтому из бюджета предлагают выделить 150 тысяч гривен на гонорары для журналистов. 

Отметим, что на днях сайт "Детектор медиа" проанализировал, сколько в "Запорожской сичи" пишут о Владимире Буряке в восхвалительном тоне и отметил, что позитивных упоминаний мэра в коммунальной газете не меньше, чем в ахметовских СМИ - "Индустриалке", "Панораме" и TV-5. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Буряк #Запорожье
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...