• Головна
  • Запорожские депутаты обсудят создание социального такси
14:55, 9 лютого 2017 р.

Запорожские депутаты обсудят создание социального такси

На ближайшей сессии Запорожского горсовета депутаты рассмотрят вопрос создания социального такси. Такой проект решения появился на сайте мэрии сегодня, 9 февраля.

Этот вопрос депутаты будут рассматривать в связи с тем, что петиция горсовету с требованием создать в Запорожье социальное такси, на днях набрала необходимые 750 голосов.

"В місті Запоріжжя проживає велика кількість людей з інвалідністю різних нозологій, які є заручниками домівки, тому що не мають можливості користуватися громадським транспортом, через стан здоров’я. Більшість людей з інвалідністю не мають змоги вирішити свої соціальні, медичні, освітні, реабілітаційні потреби, через нездатність самостійно пересуватися містом. Робота служби соціального таксі в місті для людей з інвалідністю, надасть їм нові можливості для вирішення своїх насущних питань, можливість до спілкування та соціалізації, освіти та розвитку, залучення до активного способу життя. така послуга дуже потрібна для людей з обмеженими можливостями в Запоріжжі, вони отримають змогу вирішувати свої насущні проблеми і жити повноцінним життям. ", - написала автор петиции.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#такси #Запорожье
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...