• Головна
  • Что говорил Гройсман о запорожских мостах, - ФОТО, ВИДЕО
17:10, 12 жовтня 2016 р.

Что говорил Гройсман о запорожских мостах, - ФОТО, ВИДЕО

Премьер-министр Украины Владимир Гройсман в рамках сегодняшнего визита в Запорожье посмотрел, как идет строительство мостов и сделал несколько заявлений. 061 выделил три важных цитаты чиновника касательно запорожского долгостроя.

1. "В перший раз я почув про цей об’єкт (мости. – 061), коли ще був мером Вінниці. Тоді мером Запоріжжя був Євген Карташов. Я пам’ятаю, що на зустрічі з президентом Ющенком він говорив, що дуже важливо цей міст побудувати. Пройшло більше 10 років – об’єкт так і не побудований. Коли ваше депутатське лобі поставило питання про те, щоб держава підтримала (будівництво мостів. – 061), в цьому році ми виділили понад 200 мільйонів для того, щоб розблокувати процес фінансування".

2. "У вас три роки пролежали металеві конструкції, які були не розмитнені. Вчора ми на уряді прийняли це рішення, сьогодні я привіз його вам – ми розблокували ці металоконструкції, фактично, підрядні організації можуть вже планово робити цей об’єкт".

3. "Ми можемо визначити цей проект як пріоритетний і дати державну підтримку в рамках 500 мільйонів гривень щороку для того, аби завершити цей проект. Хотілось би, щоб та добра традиція і від обласної держадміністрації, облради і міськради щодо підтримки співфінансування, а можливості такі в рамках децентралізації є, направляли кошти на будівництво мостів. Я думаю, що за три роки технологічно, технічно і фінансово цей проект можливо зробити".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запорожье #Гройсман #визит
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...