Реклама
12:26, 5 серпня 2016 р.

Подорож до міста Лева

Реклама

Подорожі конче потрібні кожній людині. Мандруючи країною людина лікує душу. Вона залишає вдома всі проблеми пов’зані з роботою і життєві негаразди. Одноманітні будні змінюють яскраві враження від знайомства з новими куточками країни, про які раніше ви не мали уявлення. Подорожуючи безкрайніми просторами країни ви отримуєте нові знання про історичні і культурні цінності, неповторну красу української природи, колоритні особливості побуту різних регіонів, знаходите нових друзів.

Якщо маєте обмежену кількість часу, замовте короткотерміновий тур. Ознайомтесь з конкретним містом, або природною пам’яткою. Тим паче, що Україна багата містами, з якими варто познайомитися. Надзвичайно цікавою буде екскурсія по Львову. Місто має багату історію, його прикрашають численні архітектурні пам’ятки, воно пишається своїми культурними традиціями. Кваліфіковані екскурсоводи розкриють перед вами все багатство міста і таємниці його історії. Львів на всю країну славиться своїми кав’ярнями та ресторанами. Сама назва міста навіває спогад про філіжанку фірмової кави. У Львові ви відвідаєте, Італійський дворик і резиденцію польского короля, побачите якими були перші аптеки, одна з них стала популярним музеєм. Багато цікавих фактів відкриваєтся під час екскурсії підземним Львовом. Вражають підземелля колишнього монастиря домініканців, та костелу що належав єзуїтам. Крім того, у Львові варто відвідати найстаріше кладовище Європи - Личаківське. Тут знайшли свій останній притулок багото людей, що стали гордістю країни. Саме у Львові знаходиться найстаріший навчальний заклад України – славетний Національний універсітет імені І. Франка і головна святиня греко – католиків – храм Святого Юра, що побудований ще в ХVIII сторіччі. А ще, ви назавжди запям’ятаєте це чудове місто, оглянувши його величну панораму з Високого Замку.

фото2

фото2

Замовляйте ексукрсії по Львову в туристичній компанії «Вир Мандрів». Для вас організовано цікаві пізнавальні прогулянки, що розкриють красу і неповторність цього старовинного міста з його багатою історією і самобутніми традиціями. Не біда, якщо ви не потурбувалися про своє дозвілля завчасно. Якщо ви вже приїхали до міста, маєте можливість замовити екскурсійне обслуговування через інтернет, ви ще отримаєте значні знижки. З туристичною компанією «Вир Мандрів» ваш відпочинок буде незабутнім.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...