Кілька слів про користь піци. Піца - страва не тільки смачна, але і корисна. Про користь цієї страви сьогодні говорять не тільки на Апеннінському півострові, смакові якості, секрети рецептури, показники калорійності та ряд інших параметрів ставали неодноразово об'єктом пильної уваги і комплексних досліджень вчених-дієтологів у всіх країнах і на всіх континентах. Канули в Лету ті часи, коли піца ПиццБург ставала об'єктом нападок дієтологів у всьому світі, коли звинувачувалося італійське блюдо в надмірній калорійності і вважалося шкідливим для здоров'я.

Дослідженнями, проведеними в Італії, доведено, що за рахунок великої кількості томатів, що містяться в цій страві, знижуються ризики серцево-судинних захворювань. Цей факт обумовлений наявністю в помідорах великої кількості корисних речовин, таких як органічні кислоти, глюкоза, фруктоза і лікопен, який вважається потужним антиоксидантом. До того ж, за твердженням дієтологів, цей овоч допомагає в процесах регулювання нервової системи, а серотонін, що міститься тут, сприяє поліпшенню настрою. Щоб здійснити замовлення такої смачної і корисної піци, сьогодні зовсім не обов'язково вирушати в Італію, достатньо зателефонувати в компанію Pizzburg, щоб це легендарне смачне і корисне блюдо виявилося у вас на столі.

«Правильну» піцу слід готувати строго за рецептом і певну кількість часу. Дотримання цієї умови дозволяє максимально зберегтися корисним властивостям всіх інгредієнтів. Вченими університету Балтімора було з'ясовано, що борошняний виріб, що випікається в печі з дотриманням певного температурного режиму і необхідної кількості часу, збагачується корисними антиоксидантами. З'їдений шматочок смачної і корисної страви в змозі не тільки наситити вас калоріями, але і забезпечити необхідний денний запас вуглеводів.