Дошка підлоги являє собою традиційне підлогове покриття. Матеріал представлений масивними дошками, виготовленими з цільного дерева, часто використовується смерека. Значна довжина і ширина матеріалу, наявність шпунта або профілю паза-гребеня дозволяють укласти статеву дошку легко і просто. Завдяки даному матеріалу можна застелити значні площі приміщень. Варто зазначити, що основні властивості дошки підлоги будуть залежати від порід деревини, з яких вона виконана. Саме дошка для підлоги смерека краще підійде для будинку.

У порівнянні з іншими покриттями для підлоги матеріал готовий запропонувати наступні переваги:

Екологічність. Дерево не виділяє алергії у людини і не виділяє шкідливі речовини;

Статева дошка має низький коефіцієнт звуко- і теплопровідності, зберігає тепло;

Доступна ціна в порівнянні з аналогічними покриттями, виконаними з натуральної деревини;

Дошка відрізняється високою міцністю, здатна прослужити кілька десятків років;

Деревина здатна поглинати надлишок вологи і віддавати її назад в повітря. Дана особливість дозволяє підтримувати рівний мікроклімат в приміщенні;

Монтаж і демонтаж дошки не вимагає тривалої підготовки, не забере багато часу.

Панелі з натуральної деревини добре підходять для обробки приміщень всіх типів і призначень. Блок хаус повсюдно використовується не тільки для обшивки стін, але ще і для зовнішньої обробки. Переваги панелей блок-хауз:

Завдяки наявності у панелей типу блок-хаус профільованого сегмента, монтаж блоків в єдину конструкцію займає мінімум дорогоцінного часу, відведеного на оздоблювальні роботи. Зовнішня поверхня дошки має напівкруглу форму. Використання для обшивки стін панелей блок-хаус максимально наближає зовнішній вигляд обробки до етно-стилю. На поверхні створюється імітація дерев'яного зрубу, що дає відчуття гармонії, повного єднання з природою. Блок-хаус виготовляється з екологічно чистої сировини - соснової деревини. Сосна відома своєю міцністю і доступною вартістю. Експлуатаційні характеристики соснової деревини добре зарекомендували цей вид сировини серед виробників погонажних виробів. Для будівництва, ремонту та реконструкції складно знайти найкраще поєднання ціни-якості, ніж у оздоблювальних панелей блок хаус зовнішній купити який є хорошим вибором.

Додаткову інформацію ви знайдете на danver.com.ua. Тут виз найдете не тільки необхідну інформацію, а й самі товари.