Топ-5 камер відеоняньСучасні камери відеоспостереження — це багатофункціональні пристрої. Часто їх обирають як відео няню, щоб контролювати ситуацію поряд з дитиною. Пізніше це ж обладнання можна використовувати для цілей охорони приміщення. 

На сайті Control.ua IP камери представлені в широкому асортименті. Розглянемо список з 5 найкращих пристроїв більш детально.

Огляд характеристик найпопулярніших камер відеонянь

Виробники систем відеоспостереження пропонують портативні моделі камер, які сміливо можна використовувати як відеоняню. 

Серед ТОП-5 моделей виділяють:

  1. Ezviz CS-H6c. Домашня смарткамера з круговим оглядом, забезпечує надійний захист та піклування про близьких. Гнучкий пристрій на 2 МП допоможе спостерігати за дітьми, людьми похилого віку, улюбленцям та загалом ситуацією у приміщенні. Модель дає можливість отримати панорамний огляд на 360 градусів, охопити всю кімнату. Особливістю H6c є аналітичні властивості для виявлення та відстеження рухів. Чіткість чорно-білого зображення навіть у темноті та на відстані 10 м доступна завдяки оснащенню інфрачервоними діодами. При цьому камера має вбудовану функцію “Режим сну для захисту вашої приватності”. У цьому режимі камера не веде ніякого спостереження. Перевагою камери є й наявність двостороннього зв'язку для спілкування з близькими або відлякування голосом небажаних гостей. Мобільний додаток EZVIZ дозволяє контролювати ситуацію та швидко виходити на зв'язок.
  2. IMOU IPC-TA22CP-G (Ranger 2C) - модель 2 МП, поворотно-нахильного механізму, з показниками панорамування 0~355 градусів і нахилу -5~80 градусів. Здатна охопити кожен куток дому та реагувати на рух, відправляючи сповіщення користувачу. В пристрій вбудовано двосторонній зв'язок та сирену для відлякування незнайомців. Також Ranger 2C реагує на аномальні звуки, наприклад, плач дитини, сповіщає про них за допомогою повідомлень у мобільному додатку.
  3. HIKVISION DS-2CD2423G2-I - популярний варіант від надійного виробника. Конструкція продумана для встановлення у приватних приміщеннях, має можливість фіксації на кронштейн та кубічний корпус. Запис даних здійснюється на SD-карту або інтегрується в мережу з відеореєстратором. Пристрій оснащено датчиком виявлення рухомих об'єктів на відстані до 39 м. Впроваджено AcuSense - технологію для передачі тривожних сигналів. Якість зображення забезпечує роздільна здатність 2 МП і технологія WDR 120 дБ. Інфрачервона підсвітка дає можливість вести спостереження у темряві, а датчик PIR - реагувати на температурні показники тіла. Для спілкування продумано двосторонній зв'язок в режимі реального часу.
  4. Ezviz CS-E6 - сучасна модель 5 Мп з відмінною якістю та чіткістю зображення у форматі 3K. Оптимальне рішення в якості відео няні. Може розпізнавати людей, реагувати на рухи та звуки, збільшувати картинку, відправляти сповіщення та ін. Користувач отримує панорамний огляд на 360 градусів, нічне спостереження до 10 метрів, захисну шторку для забезпечення приватності якщо це необхідно. Пристрій легко інтегрувати з Apple HomeKit і Google Assistant, дані зберігають на microSD карті або у хмарі EZVIZ. Перевагами вибору є й просте управління та чіткий і зрозумілий звук при двосторонньому зв'язку (до 10 м).
  5. Ezviz CS-BM1 - продумані моделі з цікавим та милим дизайном зайчика та ведмедика. При цьому обладнання максимально функціональне, реагує на плач, надсилає сповіщення про вихід із ліжечка та відстежує активності малюка. Нічне спостереження без світлових індикаторів не заважає сну дитини. Можливе налаштування автоматичного увімкнення мелодії при виявленні плачу дитини, а двосторонній зв'язок дозволяє чути та розмовляти з нею. Це компактний пристрій, який можна установить будь-де. Батарея витримає 7 годин роботи без підзарядки. Завдяки нетоксичному силікону без гострих країв на корпусі камери він безпечний для використання в будь-якому місці, де перебувають діти, наприклад: біля ліжка або в ігровій зоні. 

Камери відео няні - практичне рішення для нагляду не лише за дітьми, а й за людьми похилого віку, улюбленцями та приміщенням загалом. Їх широкі можливості дозволяють сформувати максимально безпечне середовище у домівці, а сучасні технології роблять процес спостереження простим та комфортним.