Багато батьків щиро дивуються, навіщо купувати дитині «настілки» в інтернет-магазині ТД Стратег, коли в будинку є телевізор, ігрова консоль і є купа ігор в інтернеті, у тому числі й учнів. Однак навіть найсучасніші гаджети не мають таких переваг, які є у простих настільних ігор. Про них ми розповімо в цій статті.

Пройшовши за посиланням www.strateg.ua, ви зможете ознайомитеся з широким вибором настільних ігор та вигідно придбати ту, що сподобалася!

Коли дитина ще зовсім мала, до 3 років, їй у принципі, не рекомендується проводити час за комп'ютером. Найпростіші настільні ігри у мальовничій формі дадуть йому важливі уявлення про навколишній світ: кольори, форми, базові предмети та явища.

Старші діти за допомогою настільних ігор розвивають у собі нові навички, набувають життєвого досвіду, приміряють на себе різні ролі, вчаться вирішувати завдання та справлятися зі складнощами. Окремі види настілок допомагають покращити швидкість реакції, координацію, окомір, фізичну витривалість.

Давайте згадаємо чудові ігри нашого дитинства: морський бій, шашки та шахи, настільний футбол та хокей, монополія, фанти тощо. Пам'ятаєте, скільки радощів та приємних моментів пов'язано з цими спогадами? Сьогодні чудових ігор стало ще більше, вони стали цікавішими та цікавішими. Нічого, крім користі, задоволення та радісних вражень, вони дітям не приносять, що не можна сказати про комп'ютерні ігри.

Настілки доречні завжди і скрізь

- Під час проведення спільного дозвілля із сім'єю та друзями

- На дитячих вечірках та святах

- Під час подорожей

У будь-яку погоду, з будь-якою кількістю гравців, будь-якої пори року. Психологи стверджують, що діти, які грали в настільні ігри, виростають більш кмітливими та уважними. У них добре розвинена логіка та образне мислення. Оскільки багато настільних ігор — командні, діти навчаються взаємодіяти один з одним, знаходити компроміс, терпляче чекати та гідно програвати. Ці якості дуже важливі у дорослому житті.

Ще одна важлива перевага настільних ігор – їхня доступність. Достатньо лише столу чи килима, а весь інвентар уже є всередині. Ігри доступні за ціною, можна купувати хоч кожен місяць і навіть створювати свою власну домашню ігротеку.

Час, проведений разом з сім'єю за іграми, згуртувань її і дитина, що подорослішала, буде з теплотою згадувати ці моменти. А якщо з дитиною гратиме няня або гувернантка англійською мовою, то від таких ігор буде ще більше користі! Нехай час, проведений за цікавою грою, стане вашою доброю традицією!