Бажаєте жити в Нью-Йорку, але тим часом залишатися в самому серці Києва? Як таке можливо, запитаєте ви? Усе дуже просто – варто лише придбати квартиру в житловому комплексі під назвою New York Concept House від агенції нерухомості T.H.E. Capital, яка не тільки допоможе підібрати найкращі апартаменти для вас тут, а і буде на зв'язку протягом усього процесу отримання помешкання мрії.

Київський Мангеттен

Ми впевнені, ви неодноразово звертали увагу на неповторний стиль будівель в американських фільмах: винятковий фасад, великі вікна в кожних апартаментах, перепади рівнів поверху. Усе це стає доступним у New York Concept House, який ставить за мету не просто побудувати житловий комплекс, а створити ціле середовище, що відображає ритм і стиль життя Нью-Йорка. Від вишуканих лобі у стилі артдеко до дизайну квартир, що нагадують лофти в районі Сохо або Трайбека, кожен елемент проєкту "New York Concept House" пронизаний духом свободи та неповторності, який так властивий цьому місту. Придбайте ключі від квартири в New York Concept House – де Київ зустрічається з Нью-Йорком

Не можемо не згадати про неймовірну територію в такому комплексі, яка вражає серця місцевих мешканців раз і назавжди своєю зручністю й комфортом. Ваші апартаменти будуть розташовані поруч із зеленою зоною, де ви зможете перепочити від швидкого ритму столиці не виходячи за її межі. Також тут ви знайдете дитячі майданчики, що є дуже зручним для сімей з дітьми, місця для паркування автомобілів і щоденну охорону. На додачу, є видова тераса, яка пропонує розкішний краєвид на панораму центрального Києва.

Інфраструктура центру Києва

Житловий комплекс New York Concept House знаходиться за адресою вулиця Антоновича, 74, що означає розкішне життя в серці столиці з доступом до неймовірної інфраструктури поруч:

  • кафе та ресторани: “Normal”, “Dolceteka by Bassano”, “Bassano Ristorante”, кав'ярня “ONE LOVE” espresso bar
  • супермаркети та магазини: “WINETIME”, “Kvitkova Rezydentsiia”, “LETTER K”, “Novus”
  • спортзали, салони краси: Фітнес - студія “Фактура” / Faktura (Центр), “Soul Spa”, Салон краси “Класік”, “Smartass”

Для більшої наочності пропонуємо вам означити скільки часу у вас займе пошук такої сфери послуг. До найближчого супермаркету дорога триватиме приблизно одну хвилину, орієнтовно сім до кафе й ресторанів, і перлиною, яка знаходиться поряд з житловим кварталом є Костел Святого Миколая – всього дві хвилини. Зовсім поруч знаходяться і дві станції метро “Палац Україна” та “Олімпійська” куди не поспішаючи ви можете дійти за вісім хвилин неспішної ходи. Тож, центральне розташування житлового комплексу надає непересічні переваги його мешканцям.