Коли українці приймають обґрунтоване рішення про переїзд у США, то вони паралельно з оформленням документів починають пошук роботи та житла. Дехто спочатку шукає підходящу вакансію, а вже потім обирає місто для проживання, але деякі люди роблять навпаки. Комусь взагалі зручно деякий час пожити у родичів та знайомих в Америці, а вже потім визначатися з житлом та роботою на місці.

    В будь-якому випадку, дошка оголошень США стане мігрантам у нагоді ще й під час пошуку товарів та послуг. Ви також зможете розмістити власне оголошення. На спеціалізованих інтернет-ресурсах є можливість навіть знайти людину для спільної оренди, або завести нові цікаві знайомства.

Україномовні оголошення в США

    Сайтів з пропозиціями від роботодавців, ріелторів, орендодавців у Сполучених Штатах існує достатньо. Але чи є там українські оголошення? США завжди приваблювала мігрантів із всього світу, в тому числі й українців. Діаспора формувалася роками, а тому люди, які переїхали в Америку вже давно і створили свій бізнес, часто розміщують оголошення українською і шукають на вакансії саме українців.

    Наприклад, сайт Ukrainian USA and Canada створений спеціально для мігрантів з України. Тут є багато цікавих пропозицій, більшість оголошень розміщено рідною мовою, є зручне сортування за категоріями та містами. Якщо більш детально говорити про основні категорії, то їх на сайті 4:

  1. Робота. Тут ви зможете знайти багато пропозицій у різних сферах діяльності, а також розмістити власне оголошення щодо пошуку роботи. Якщо ви вже визначились із бажаним напрямком, то можете відсортувати вакансії, обравши певну підкатегорію. Сортувати можна також за містами США. Оголошення США на сайтах можуть давати і компанії, які мають філіали по всій країні.
  2. Житло. В цій категорії ви зможете знайти будинки й квартири як для оренди, так і для купівлі. Як і у попередньому пункті, оголошення можна відсортувати за містами та підкатегоріями. В даному розділі оголошень також можна знайти кімнату для оренди або людину для спільного найму житла.
  3. Товари та послуги. Після переїзду буває дуже важко знайти хороших спеціалістів, які зможуть надати якісні послуги. Дана категорія допоможе вам з цим впоратися. Багато спеціалістів з України пропонують свої послуги, розміщуючи оголошення. США – країна велика, а тому вибрати буде з кого. Також через цей розділ можна купити або продати різноманітні речі.
  4. Перевезення. Це категорія, в якій розміщені оголошення стосовно пасажирських перевезень, вантажоперевезень, пошуку водіїв, оренди та продажу траків і спеціалізованого обладнання.

    Ukrainian USA and Canada – це популярна платформа, де розміщують оголошення не лише українські роботодавці, а й американські компанії. Тут ви обов’язково знайдете щось для себе, навіть якщо не знаєте англійської. Якщо ж ваші мовні навички на високому рівні, і ви маєте підтверджений диплом за якоюсь певною спеціальністю, то зможете знайти більш престижну та високооплачувану роботу.

Дошка оголошень для українців

    Взагалі дошка оголошень США – дуже зручна річ у наш час. Але оголошення на багатьох американських сайтах більше орієнтовані на громадян Сполучених Штатів. Вони мають пріоритет у роботодавців та орендодавців. А такі сайти, як Ukrainian USA and Canada, створені, щоб допомогти саме мігрантам. Даний інтернет-ресурс має ряд вагомих переваг:

  • можливість познайомитись та тримати зв’язок із представниками української діаспори;
  • розміщення більшості оголошень українською;
  • можливість опублікувати своє оголошення;
  • пошук роботи для людей без знання англійської.

    На сайті розміщені різноманітні оголошення. Америка дає можливість кожному мігранту знайти себе та почати свій шлях у новій країні. А Ukrainian USA and Canada допоможе вам з цим. Заходьте на сайт, проглядайте оголошення та обирайте ті, які будуть вам цікаві!