Безкоштовна Aviator гра доступна без попередньої реєстрації та депозиту. Щоб грати з виведенням, потрібно завершити реєстрацію і поповнити рахунок. 

Як грати в Авіатор? За правилами цього слота гравцеві спочатку потрібно визначитися з версією, а після - встановити значення ставки. Наступний крок - запуск польоту літака. Набираючи висоту, літак буде приносити гравцеві все більш значні суми виграшів. Однак важливо встигнути забрати виграш до того моменту, коли літак почне стрімко падати. У разі падіння літака сума ставки буде автоматично списана. 

Чим вона цікава багатьом гемблерам: 

  1. виграш залежить не від сліпого випадку, а від власних навичок;
  2. чудове тренування швидкості реакції;
  3. можливість грати на гроші, коли не впевнений у власній успішності;
  4. цікавий геймплей, що принципово відрізняється від слотів;
  5. лаконічне зрозуміле оформлення, де немає нічого зайвого. 

У грі на гроші найважливіше прибуток 

Гравцеві на гроші часто не так важливі графіка і яскраві спецефекти. Його куди більше цікавлять конкретні суми прибутку. А для естетики картинки можна зіграти і в звичайні мобільні або комп'ютерні ігри. Тому Aviator оформлений максимально просто. У ньому видно лише ряди цифр, що позначають коефіцієнти та ставки. Водночас у грі теж є авторежим, що дає змогу відволіктися на якийсь час від екрана, не перериваючи процесу. 

Як грати в Aviator 

Названа гра Aviator так через головний діючий елемент - літачок. Він швидко спрямовується за межі ігрового поля. Гемблеру потрібно встигнути натиснути на кнопку до того, як це станеться. Тому виграш у цьому випадку залежить не тільки від сліпої удачі. На нього може вплинути і швидкість реакції. На відміну від везіння, ця якість легко піддається тренуванню. Тому з часом в Aviator можна вигравати все більше і частіше. Найдосвідченіші гравці істотно поповнюють свій бюджет завдяки простим маніпуляціям. 

Де знайти вичерпну інформацію про гру 

Більшість статей про Aviator у рунеті не вирізняються інформативністю. Вони сформульовані машинною мовою, яку не під силу зрозуміти звичайній людині. Тому щоб дізнатися докладніше про цю гру, краще відвідати офіційний сайт розробників Aviator. Там же є доступ до самої гри з найрізноманітніших клубів. Для гри на гроші в будь-якому з них необхідна реєстрація. Її може зробити за пару кліків будь-який повнолітній житель країни. Після цього поповнюють депозит і отримують привітальні бонуси. Їхній розмір залежатиме від вибору казино. 

RTP 

Хороший ігровий автомат має високий RTP. Це означає, що якщо ви виграєте дев'ять разів із десяти, то ви виграєте дев'ять разів із десяти. Що вищий RTP, то краще. Однак слід пам'ятати, що ігрові автомати пов'язані з ризиком. Ви можете виграти, але можете і багато програти. Тому RTP є дуже важливим показником під час гри в слоти. Ось кілька причин, за якими ви завжди повинні вибирати слоти з високим RTP: 

RTP цього ігрового автомата становить 97%, що робить його чудовим варіантом для будь-якого гравця, який шукає слот із високим RTP. Ще однією хорошою особливістю є його середня або низька волатильність, що означає, що навіть якщо ви виграєте, ви все одно зможете піти з пристойною сумою грошей. Проте, рекомендується зіграти в цей слот у безкоштовному режимі, перш ніж почати грати на реальні гроші. Так ви зможете зрозуміти, чи буде вам цікаво і вигідно грати. 

 

Варіанти ставок 

Найважливіша стратегія, яку повинні використовувати гравці, пов'язана з варіантами ставок у грі. Запускаючи слот Aviator, користувачі повинні структурувати свій банкрол таким чином, щоб можна було вести геймплей протягом тривалого періоду часу. Це дуже важливо, адже дає гравцям час на тривалі виграшні серії та водночас забезпечує можливість уникнути смуг програшів. 

Точна сума ставки, на яку гравці робитимуть тривалу ігрову сесію, залежить від їхнього банкролу. Під час структурування свого балансу, який можна використовувати для геймплею, гравці мають враховувати той факт, що найнижчу ставку встановлено на рівні 1 UAH, а максимальна ставка прив'язана до 100 UAH. 

 

Перші ставки 

Коли гравець трохи освоївся, дізнався, як усе влаштовано, які символи виграшні, який вигляд має таблиця виплат тощо, тоді можна починати робити великі ставки. Aviator - це одна з багатьох ігор, яка надає бонусні раунди або джекпоти, якими необхідно скористатися для отримання більшого виграшу. 

Це чудова можливість для тих, хто вже непогано розбирається в тонкощах гри і тримає темп. "Набита рука" допоможе приймати рішення виважено та без зайвих емоцій. 

Авторежим і чому він подобається багатьом беттерам 

Деякі беттери теж грають в Aviator. Система коефіцієнтів у ньому зрозуміла і знайома всім, хто часто робить ставки на спорт. Ті беттери, хто не поспішають ризикувати, задовольняються найнижчими коефіцієнтами. У грі Aviator їм навіть не доведеться розвивати власну реакцію. Адже авторежим для такого стилю підійде оптимально. 

На низьких коефіцієнтах він подвоїть суму на рахунку всього за кілька хвилин, навіть без втручання в ігровий процес з боку людини. Однак кілька великих перемог провокують коефіцієнт у розмірі одиниці. Тут важливо встигнути відключити авторежим і включитися в процес, змінюючи ставки.