Квіти є одним із класичних варіантів для подарунка, який є універсальним до будь-якої події. Приваблива композиція з одного або декількох видів не залишить байдужим будь-кого, варто лише гармонійно поєднати рослини в букеті. Саме спеціалісти флористичної студії LoraShen допоможуть людині вибрати найкращий варіант з урахуванням побажань. Клієнт на сторінці https://lorashen.ua/ може переглянути перелік готових зібрань, або за запитом створити власний набір відповідно до наявності певних видів квітів.

Які послуги пропонує LoraShen?

Кожен охочий може завітати до сайту або фізичної точки для ознайомлення з асортиментом живих квітів. Людина може сказати про свій задум флористові задля його втілення, або попросити створити композицію на свій розсуд. Варто лише врахувати такі критерії перед замовленням, як-от сезон (можлива наявність рідкісних рослин в цей період), сума замовлення та можлива подія, до якої готують замовлення. Щоб не витрачати додатковий час на самостійному виїзді, варто заздалегідь замовити букет з можливим доставленням в будь-яку точку міста.

Окрім створення квіткових композицій, флористичний салон пропонує ще декілька цікавих послуг.

1. Купівля подарунків. Вироби з кераміки, тематичний декор до певного свята, парасолі та інші аксесуари, які можна придбати для себе чи когось задля задоволення естетичних потреб. Такі предмети прикрасять будь-який інтер’єр, надаючи йому вишуканості.

2. Озеленення території та флористичний дизайн. Якщо людина хоче змінити зовнішній вигляд будинку на тривалий чи короткий термін, то ця послуга ідеально для нього підійде. Флористи виконають навіть найпримхливіші забаганки замовника.

3. Майстер-класи. Дізнатися про тренди справи, або ознайомитися з тонкощами оформлення букетів можна на тематичних засіданнях, де на практиці викладачі показують особливості створення букета.

LoraShen – найкращий вибір для отримання естетичного задоволення.

Особливості замовлення

Людина може заздалегідь подбати про купівлю букета або створити його на місці: все залежить від особистих побажань клієнта. За необхідності флорист порадить незвичайні поєднання для отримання унікального виробу. Замовити доставлення можна на будь-яку адресу, а також можливий самовивіз букетів. А тих, хто постійно користується послугами компанії, є можливість отримання знижки. Дисконтну картку отримує кожен клієнт, для цього достатньо лише оформити замовлення.