iPhone – мабуть, найпопулярніший смартфон у світі, який упродовж багатьох років виробляється компанією Apple. Цікаво, що популярністю гаджет почав користатися з моментів виходу першої моделі. ЗМІ говорять про культ особистості Стіва Джобса як про одну з причин популярності цього телефону. Однак це не зовсім так – в основу поширеності девайсу в усьому світі лягли кілька факторів, про які ми й поговоримо далі.

Рекламна кампанія, що розповсюдила Apple iPhone

Реклама двигун торгівлі. Не можна не відзначити, що саме якісна рекламна кампанія стала причиною уваги до бренду у США та майже у всіх країнах Європи. Сьогодні Apple продовжує створювати по-справжньому унікальні рекламні стратегії. Не дивно, що apple iphone у Житомирі не менш популярний, ніж у Каліфорнії. При цьому рекламна кампанія бренду завжди має безліч конкурентних переваг. У ній не просто позначаються переваги продукту, а відбувається максимальна мотивація – фактично реклама Apple не залишає покупцеві іншого виходу, як придбати цей смартфон.

Унікальність девайсу

Однак навіть найпотужніша рекламна кампанія ніколи не дозволила б компанії досягти таких значних успіхів на світовому ринку. Унікальність Apple iPhone полягає в особливостях його конструкції та програмної начинки:

  • по-перше, це індивідуальний дизайн, який популяризується та стає «фішкою компанії»;
  • по-друге, це власна операційна система iOS, яка встановлюється лише на продуктах бренду Apple;
  • по-третє, це інновації, які компанія постійно впроваджує у виробництво.

Ставка на якість та унікальність продукту – це принцип, на якому базується виробництво бренду. Саме Apple фактично ввів у обіг селфі, створивши перші якісні фронтальні камери. Сьогодні ми навіть забуваємо їхнє справжнє призначення – спілкуватися зі співрозмовником з відеозв'язку.

Швидкість та стабільність роботи

Звичайно, зараз на ринку існує велика кількість телефонів, технічні характеристики яких сильно перевершують творіння Джобса. Однак, багато користувачів втрачають такий аспект як оптимізація. Айфон настільки добре оптимізований, що йому не обов'язково мати всі найпотужніші комплектуючі світу, щоб швидко працювати.

Геніальні ідеї  - геніальні втілення

У кожній моделі Apple iPhone геніальні ідеї знаходять геніальні втілення. Ця компанія – перша та найкраща, що пояснює популярність девайсів та постійне прагнення впроваджувати інновації. Саме тому спроби китайських компаній копіювати дизайн та програмну частину смартфона теж певною мірою грають на руку Apple. Адже будь-яка копія є своєрідною рекламою і мимоволі спонукає користувачів купувати оригінал.