Весна – привід порадувати себе новим яскравим пальто чи модною вітровкою! Який верхній одяг вибрати на весну 2023 року? Магазин концептуального одягу THEICON пропонує три варіанти виглядати стильно.

У цю пору року дуже хочеться якнайшвидше оновити свій гардероб, прибрати подалі набридлі за зиму важкі пуховики та дублянки та одягнутися у щось нове та легке! Гарне пальто або стильна шкіряна косуха подарують тобі весняний настрій та натхнення для знайомств, прогулянок та робочих подвигів. Купуй жіночий дизайнерський одяг в інтернет-магазині theicon.ua!

Пальто

Найпотрібніша річ сезону, яка допоможе створити тобі багато різних образів. Надто яскраві кислотні відтінки відійшли на другий план. Зверніть увагу на ніжні пастельні тони: блідо-блакитний, світло-рожевий та кремовий. Вони якнайкраще підходять для цієї пори року.

Якщо хочеться яскравіших, насиченіших відтінків після сірої зими, придивись до червоних, синіх, зелених та помаранчевих пальт. У моді "чисті", натуральні кольори.

Бажаєте придбати чоловічий дизайнерський одяг? У такому разі вам варто ознайомитися з пропозицією інтернет-магазину theicon.ua!

Серед моделей пальто у тренді класичний прямий крій, а також oversize, який уже кілька сезонів поспіль не здає своїх позицій. Актуальна довжина - трохи нижче стегон або нижче коліна. Вибирай за своїм типом фігури. Носити пальто можна з будь-чим – від суконь та спідниць до джинсів. Взуття теж може бути різним: і туфлі на підборах, і черевики в чоловічому стилі, і навіть кросівки для найсміливіших.


Верхній одяг на весну: в моді шкіряна куртка

Без неї, як і без пальта, цього сезону просто не обійтися. Виручить у вітряні, дощові дні і не лише. У ній можна сміливо вирушати на побачення, на вечірку або на роботу - шкіряна куртка буде доречна скрізь, адже її можна поєднувати з великою кількістю речей.

Віддай перевагу куртці-косусі класичного крою, не перевантаженій великою кількістю деталей. Вона необов'язково має бути чорною. Навесні можна вибрати куртку яскравих кольорів, як пастельних, так і насичених.

Бомбер

Об'ємні короткі бомбери давно не виходять із моди на верхній одяг. Весна 2023 – не виняток. Багато брендів потішать нас бомберами у своїх нових колекціях. Яскраві та зручні, ці куртки стануть у пригоді любителькам активного способу життя. Відмінні риси цього виду верхнього одягу – гумки на комірі, манжетах та у нижній частині куртки.