Упродовж декількох останіх років на ринку техніки та електроніки активно розвиваються компанії, які пропонують послуги додаткового страхування. Компанія Екта Сервіс одна з них. За 10 років існування вона застрахувала техніку понад 2,5 млн клієнтів і продовжує впевнено це робити й надалі. Але для тих, хто не знає, давайте все ж розберемось, що таке додаткова страховка техніки, і які її переваги.

Що таке додаткова страховка техніки?

Додаткова страховка – це послуга, яка передбачає безкоштовний ремонт або заміну техніки на нову, залежно від пакета, який ви придбали.

Вона передбачає:

  • можливість використовувати пристрої багато років, замість того щоб викинути їх через рік;

  • економію ваших коштів, якщо гаджет зламається;

  • надійний сервісний центр, який візьме на себе всі клопоти.

Придбати страховку можна в магазинах електроніки та техніки під час купівлі товару. 

Список магазинів, де можна оформити страхування від Екта Сервіс, можна знайти на їх офіційному сайті у розділі “наші партнери”.

Чим вона відрізняється від офіційної гарантії виробника?

На відміну від гарантії виробника, додаткова страховка має ширший спектр функцій.  Вона ремонтує або замінює навіть те, за що відмовляються братись офіційні представники.

Так, гарантія виробника часто має ряд пошкоджень, які не підлягають ремонту. Найчастіше до них входять:

  • пошкодження, викликані не дотриманням правил експлуатації;

  • поломки внаслідок непередбачених обставин;

  • наявність фізичних пошкоджень корпуса;

  • пошкодження, заподіяні домашніми тваринами.

Як бачите, офіційна гарантія покриває лише ті поломки, які пов’язані зі зносом деталей техніки. Тож у випадках, коли пристрій зламався під дією зовнішніх факторів, найімовірніше, вам доведеться ремонтувати його власним коштом. Щоб цього не трапилось, і ви завжди були впевнені у тому, що вашу техніку відремонтують, ми пропонуємо вам додаткову страховку.

Для чого потрібна додаткова страховка техніки?

Сервісні центри відмовляють у ремонті, якщо поломка сталась не з вини виробника, або ж виконують неякісний ремонт. Внаслідок цього клієнти змушені відмовитись від безкоштовної гарантійки й оплатити ремонт самостійно. 

Додаткова страховка ж завжди на боці клієнта. Компанія робить все можливе, щоб ремонт пристроїв був для вас максимально легким і комфортним. Ми завжди приймаємо вашу техніку, навіть якщо ви залили її чаєм, або ж причиною поломки став ваш домашній улюбленець. 

Крім того, люди звикли викидати зламані пристрої на звалище, але чи знали ви, що можна не просто їх викинути, а віддати як “донора”, ще й отримати сертифікат на покупку нової техніки? 

З додатковою гарантією це можливо. Якщо діагностика покаже, що техніку не врятувати, ми надішлемо вам сертифікат на 50% або 100% від вартості пристрою.

Є випадки, коли додаткова страховка це просто необхідність. Наприклад, якщо виробник не дає офіційну гарантію на товар, вона закінчилась, поки товар стояв в магазині, або ж, якщо вона занадто коротка. 

Навіть якщо гарантія виробника діє лише рік, за допомогою додаткової страховки ви можете продовжити її до 5 років, і весь цей час бути застрахованим від зайвих витрат.

Які переваги додаткової страховки?

Тільки той, хто оформив додаткове страхування і скористався ним, зможе по-справжньому відчути його переваги. Але все-таки ми назвемо декілька причин, чому додаткова страховка техніки краща, ніж офіційна гарантія:

  • ремонт техніки часто займає менше часу (це важливий аспект, адже інколи буває так, що клієнт віддає техніку в офіційний сервісний центр, а потім ще пів року чекає, поки її повернуть);

  • якісний ремонт (компанія Екта Сервіс має власний сервісний центр, тому вони постійно контролюють процес ремонту і відповідають за якість головою);

  • відсутність клопотів (компанії завжди працюють над покращенням якості їх обслуговування, тому пропонують своїм клієнтам максимально зручні умови ремонту, які включають безкоштовну доставку, sms-інформування клієнтів, чат-бот тощо);

  • подовжена гарантія (клієнтам приємно знати, що вони можуть звернутися до компанії протягом п’яти років з покупки товару, і їхня техніка буде в надійних руках);

  • можливість замість зламаної техніки отримати сертифікат на покупку нової (це одна з улюблених послуг клієнтів Екта Сервіс, тому що вони не лише отримують грошовий сертифікат на покупку нової техніки, але й піклуються про планету, коли не викидають техніку на звалище).

Ми ні в якому разі не говоримо про те, що офіційна гарантія не потрібна, але ви маєте розуміти, що переваг додаткового страхування набагато більше, адже, якщо подумати, ми не можемо замінити додаткову страховку на гарантію виробника, але ми легко можемо замінити гарантію виробника на додаткову страховку.