Якщо Ви бажаєте придбати дешеві авіаквитки внутрішнього або міжнародного напрямку, скористуйтеся онлайн-сервісом «Твій час», який дарує можливість швидкого пошуку найдешевших авіарейсів. За допомогою спеціальної системи пошуку кожен потенційний пасажир зможе легко підібрати квиток на літак залежно від дати та часу вильоту, конкретного рейсу, кількості пасажирів та інших даних. Сервіс працює цілодобово, що дає можливість скористатися послугами бронювання та купівлі квитків в будь-який зручний для Вас час. Ніяких комісійних зборів, тільки найкращі пропозиції! Ви маєте можливість відфільтрувати діючі пропозиції за кількістю пересадок, рейтингом авіакомпаній, часом у польоті, порівняти вартість авіаквитків, вибрати найшвидший або найдешевший варіант перельоту. За допомогою продуманого інтерфейсу можна детально вивчити інформацію, підібрати більш вигідну пропозицію, а також здійснити замовлення квитка за інструкцією. Сервіс «Твій час» дарує можливість:

  • швидко відшукати найбільш вигідний варіант квитка;
  • скористуватися консультацією менеджера;
  • обрати найкращу цінову пропозицію;
  • забронювати або купити квиток у будь-який час.


Не витрачайте свій час на чергу в аеропорті, купуйте квитки онлайн за допомогою сайту https://yt.ua/. Такий спосіб має безліч переваг і подарує Вам унікальну можливість скористатися кращими пропозиціями від сучасних авіакомпаній.

Електронний авіаквиток: переваги технології

Вперше технологія застосування електронних авіаквитків виникла у США в 1996 р. і зараз поширилася по всьому світу. Члени Міжнародної Асоціації повітряного транспорту, починаючи з 2008 р., повинні використовувати такий тип квитків в обов’язковому порядку. Що являє собою е-квиток? Це електронний документ, котрий засвідчує договір перевезення між авіакомпанією та пасажиром. Іншими словами, це електронний варіант звичайного паперового квитка, що можна придбати в касі аеропорту. В чому переваги електронного авіаквитка? По-перше, ‒ в економії часу на його придбання через Інтернет. Такий квиток зберігається в базі даних авіакомпанії, що гарантує його збереження у будь-якому випадку, навіть якщо Ви його втратите. Крім того, даний спосіб дарує можливість придбання квитка особам, які не можуть самостійно вирішити це завдання, тому що проживають у іншому місті. Замовивши електронний авіаквиток, Ви повинні будете лише пройти реєстрацію в аеропорті. Рекомендується роздрукувати е-квиток (маршрутний лист), хоча це не є обов’язковою умовою для пасажира. Треба враховувати той момент, що квиток має бути використаний для перевезення тільки тієї особи, яка вказана у електронному документі. При необхідності Ви маєте змогу отримати консультацію фахівців, які готові відповісти на Ваші запитання по телефону чи через форму онлайн-чату.