Монтаж пластикових вікон – справа нескладна, але потрібно враховувати всі тонкощі для того, щоб забезпечити максимально довгий термін служби виробів. Також неправильний монтаж може позначитися на функціональності вікна. Якщо ви встановите вікна металопластикові львів (https://vikna-dveri.lviv.ua/vikna/) неправильно, вікно може запотіти, може пропускати повітря і навіть промерзати.

Якщо ви хочете дізнатися вартість гаражних воріт, то зробити це ви можете на сайті нашої компанії в розділі купити гаражні ворота ціни (http://vikna-dveri.lviv.ua/garazhni-vorota-ta-avtomatyka/).

Пластикові вікна на сьогоднішній день неймовірно популярні. Їх монтують в квартирах, заміських будинках і офісах. У приватних будинках особливо вигідно встановлювати такі конструкції, так як вони не пропускають повітря, тому крізь них не йде тепло з приміщень. При цьому забезпечується економія грошей, які витрачаються на опалення. До того ж вікна мають привабливий вигляд і мають високі шумоізоляційні властивості. Вони легкі в обслуговуванні. Також варто встановити у вашому домі нові міжкімнатні двері львів (http://vikna-dveri.lviv.ua/mizhkimnatni-dveri/).

При монтажі іноді допускають деякі помилки. Щоб їх уникнути, потрібно дотримуватися деяких правил. Перш за все, треба проконтролювати, щоб виміри прорізу вікна, що проводяться перед виготовленням виробу, були зроблені вірно. Допустивши при цьому помилки, після установки будуть відсутні зазори, які дуже потрібні. Наприклад, пластикові рами мають властивість розширюватися при нагріванні. Також якщо зазор буде дуже маленьким, його не вдасться заповнити міною, яка потрібна для фіксації рами в прорізі.

Шви слід обробляти за спеціальною технологією, інакше вони перетворяться на так звані містки холоду, за якими взимку всередину будинку буде проникати холод.

Ще однією частою помилкою є неправильний підбір профілів, з яких створюється вікно. Важливо орієнтуватися не на зовнішній вигляд профілю, а на його характеристики і властивості. 

http://www.62.ua/list/22728