Як всього за кілька хвилин додати очам чарівність, виразність, підкреслити їх незвичайний розріз, красу, а зробити вії густими, довгими і пухнастими? Відповідь дуже проста – скористатися тушшю для вій, усі новинки від Мейбелін Нью-Йорк допоможуть жінці! Натуральних красивих вій, які не потребували б додаткового «прикрашення», дуже мало, тому у інших представниць прекрасної статі в хід ідуть різноманітні хитрощі. Як правильно фарбувати вії тушшю? Відповідь на це питання, без сумніву, в подробицях знає будь-яка жінка. Але ми відкриємо вам невеликий секрет: вона тільки думає, що знає все! Насправді існує кілька тонкощів, яких більшість жінок або не знають, або ними не користуються. З допомогою наших рад ви станете щасливою власницею тих знань, які допоможуть вам завжди мати чарівний погляд!

Вибираємо правильну туш.

Пішли в минуле ті види туші для вій, які мали чітке розмежування виконуваних «обов'язків» — чи туш, або поживна, або надає обсяг. Сьогодні більшість виробників з успіхом поєднують в випускаються марки туші два і більше властивостей. Вибір за вами!

Водостійкій туші не страшні ні краплі дощу, ні сльозинки – захистом служить особлива водонепроникна плівка. Колір – класична чорна, коричнева, синя.

Водорозчинна туш для очей більш щадна, її легко видалити, але – не вийти, ні в дощ, ні в морі поплавати.

Колись подовжуючою тушшю називали спеціальні склади з маленькими шовковими ворсинками, саме вони і подовжували вії. Але ці ворсинки мали нехороша властивість потрапляти в очі, і виробники від них поступово відмовилися. Зараз подовження відбувається тільки завдяки спеціальній формулі туші, а також особливою формою щіточки – спіралевидної.

З тущу для об'єму кожна вія обволікається спеціальною плівкою, а загальний ефект – вії виглядають пухнастими, густими і не склеєними. Ця туш виготовляється на основі воску, тому вона має трохи густу структуру. Щіточка – з густим ворсом, здатним відокремити одну вію від іншої.

Підкручуюча туш має особливу щіточку дуже цікавої форми – вона вигнута, її ворсинки теж оригінальні – вони мають різну довжину. Цікаво відзначити, що деякі туші здатні при висиханні як би «стягуватися», саме так вони і забезпечують подкручюючий ефект!

Але ось потрібна туш придбана, і що ж далі? Тепер можна приступати до процесу фарбування! Ось кілька правил для цього дуже важливого процесу.

На віях, які мають сліди жиру, туш буде триматися погано. Якщо ви користувалися кремом, промокніть вії серветкою, повіки можна трохи припудрити.