Якщо ви бажаєте здійснити романтичну подорож, або ви вирішили зробити унікальний подарунок своїй другій половинці, або ви загорілися думкою здивувати своїх співробітників, влаштувавши корпоратив на природі або ви хочете зробити коханій пропозицію прямо в повітрі? Все це – реальність, варто лише їх запросити в політ на повітряній кулі Львів.

Що таке польоти на повітряній кулі? Це ширяння в небі! Але у польотів є і свої особливості, про які потрібно знати всім. Наприклад, у літню пору польоти здійснюються рано вранці, годині о 6-7, і пізно ввечері, в районі 18-20 годин. Це продиктовано аеродинамічними параметрами повітряних куль. Адже при сході сонця, скажімо, з-за нерівномірного нагрівання повітря можуть виникнути сильні висхідні та низхідні потоки, які зроблять неможливим польоти на повітряній кулі.

А взимку навпаки — реальні польоти лише в денний час. У нічний час польоти заборонені у вигляді відсутності приладів навігації. Польоти на повітряній кулі не здійснюють при сильних опадах, і коли швидкість вітру більш 5 м/с.

Повітряна куля регулює лише вертикальне положення відносно землі, потрапляючи при цьому в різні шари повітря, і не має можливість змінювати напрямок руху.

Аеростат може набирати висоту практично до 5 тисяч метрів, проте для туристів польоти відбуваються на висоті не менше 500 метрів. При цьому тривалість повітряної подорожі не перевищує однієї години.

Катання на повітряній кулі http://leofly.com.ua/price/fly - не менш хвилюючий досвід, ніж, наприклад, стрибок з парашутом. Але, на відміну від останнього, тут ви рішуче нічим не ризикуєте, а головне - самі керуєте своїм польотом.

Безпеку і комфорт вашого польоту гарантує пілот повітряної кулі. Польоти проводяться тільки при безпечних погодних умовах (немає і не намічається сильної зливи або грози, а швидкість вітру не перевищує 5 метрів в секунду).