У будь-якому класі, колективі, справі, мистецтві, як в кожному напрямку людської діяльності, є свої лідери. Відповідно, існує багато організацій, які займають чільне місце в комерції. Електронна торгівля стрімко набирає популярність в останні роки. Завдяки зростанню e-commerce в нашій країні, легко виділити ресурси, що стали топовими в своєму напрямку.

Якщо говорити про автомобільний бізнес, то одну з перших ступенів у цій галузі по праву займає компанія https://avtopro.ua. Будучи на електронному ринку лише останні п'ять років, вона змогла досягти високих показників. І це не дивлячись на сильну конкуренцію.

Маркетплейси - вигідне рішення в електронній комерції

Однією з постійних завдань Авто.Про є прагнення розвиватися і покращувати якість сервісу. Пробуючи різні для цього способи, компанія прийшла до висновку, що на даному етапі розвитку електронного торгівлі найбільш оптимальним буде маркетплейс. Адже що може бути вигідніше, ніж працювати без посередників? Причому це плюс одночасно для обох сторін комерції - як для покупців, так і для продавців.

Першим надаються величезний асортимент товарів і доступні (без надбавок) ціни. Для других - зростання задоволених клієнтів і збільшення кількості продажів. В цілому торгова площадка виконує ряд різних процесів: надає інформацію про товари і компаніях продавців, займається залученням покупців, оформленням замовлень, проведенням оплат, організацією доставки і т.д. Таким чином, здійснює допомогу всім її учасникам, створює комфортні умови, дозволяє вигідно здійснювати покупки і тим самим економити час.

Чому обирають маркетплейс Авто.Про?

Це спеціалізована платформа з досить великим трафіком і хорошою маркетингової основою. Вона об'єднує різні за масштабом і обороту організації. Наприклад, приватні постачальники або невеликі фірми зможуть потрапити на ринок автозапчастин з мінімальними витратами.

Для створення свого спеціалізованого сайту або інтернет-магазину потрібні чималі капіталовкладення, але результат не завжди виправдовує засоби. Адже на їх просування піде певний час, що не потрібно для маркетплейсів. Більш того, Авто.Про зібрала для співпраці найбільші компанії, які можуть надати іншим підприємствам різні послуги: логістичні, банківські, юридичні, страхові і т.д. Так, у виграші залишаться всі учасники процесу.

Завдяки швидкому оформленню замовлень, безпеки проведених угод і юзабіліті відвідувачі торгового майданчика Авто.Про можуть відчувати себе дійсно комфортно. Для того, щоб навігація була інтуїтивно зрозуміла, досвідчені програмісти розробили якісний каталог автомобільних запчастин. Він створений на основі бази всіх учасників платформи і є ефективним інструментом продажів. Відшукати потрібну запчастину стає легко і швидко. Каталог включає майже 500 мільйонів найменувань оригінальних деталей від величезної кількості виробників з Європи, Америки, Кореї, Японії. А можна придбати автозапчастини, бувші у використанні. Бажаючі можуть скористатися сервісом авторозбирання.