Ця осінь може отримати назву «сезон контрастів». Дизайнери вирішили не стримувати свою фантазію і створили багато оригінального за фасоном та кольором одягу. Треба сказати, такі експерименти з модою пішли тільки на користь – кожен чоловік знайде серед представлених колекцій щось близьке собі і зможе виразити свій стиль.

Ви не хочете покладатися при виборі одягу тільки на себе? Тоді спирайтеся на тренди, вибираючи речі на https://bolf.ua/main-ukr.html - це допоможе вам бути не тільки яскравим, але і стильним. Інтернет-магазин Bolf.ua порадує своїх клієнтів різноманітністю речей на вітринах та помірними цінами.

Витягнуті силуети

Цей тренд для тих чоловіків, яким до душі елегантні образи. Подовжені пальто і рівні брюки допоможуть здаватися вище і додадуть власнику респектабельності.

Вам необов'язково підбирати до такого комплекту консервативні сорочки та светри. Зробіть акценти за допомогою цих речей, щоб трохи розбавити свій образ.

Що щодо оверсайз?

Дамам цей тренд припав до смаку, і вони масово змітають мішкуватий одяг, яка більший за їх звичайні речі на 2-3 розміри. А щодо чоловіків? Вони теж можуть слідувати цьому тренду, адже він універсальний.

Особливо об'ємні речі актуальні в морози. Вони зручні, практичні, стильні. Вам подобаються неформальні образи? Тоді поповнюйте свій гардероб одягом оверсайз.

Зверніть увагу, що речі не обов'язково повинні бути чорними, сірими, синіми. Якщо ви хочете розбавити осінні будні, то замовляйте наряди з незвичайними принтами. Завдяки цьому одягу ваш образ стане більш виразним.

Що носити панкам?

Ви – справжній панк, і елегантні стримані наряди вас зовсім не надихають? На щастя, мода в цьому сезоні різноманітна, тому ви цілком можете сформувати для себе неформальний образ. Як перевтілитися в панка? Допоможуть в цьому колоритні речі – шукайте одяг з натуральної шкіри з ремінцями і заклепками. Підійдуть і речі «в клітку». Панк-мотиви ніколи не виходять з моди, тому не бійтеся, що цей одяг прослужить вам всього сезон.

Блискучі плащі

Звичайно, для ділового образу вони не підходять, але внести такі плащі в повсякденний стиль вам ніхто не заборонить. Чому вони так полюбилися чоловікам? Все через яскравий вигляд – такий плащ гарантовано виділить вас на тлі натовпу. Пам'ятайте, що треба уникати моделей чорних відтінків. Віддавайте перевагу плащам яскравих кольорів – синіх, бордових, червоних.