Запорожская библиотека не будет покупать книг Бузины, - чиновник

Запорожская библиотека имени Горького не будет покупать книг украиноненавистника Олеся Бузины за государственные деньги. Об этом на своей странице в Фейсбук заявил директор департамента культуры туризма, национальностей и религий ОГА Владислав Мороко. 

"Офіційно заявляю – жодної книги україноненависника Бузини за держаний кошт куплено не буде. Це не можливо в першу чергу з моральних причин", - написал Владислав Мороко. 

Кроме того, по словам чиновника, департамент проверит информацию, публикованную 061, о том, что книги планируется купить по завышенным ценам. Напомним, согласно тендерной документации, цена на большинство книг превышает розничную в два-три раза

"Пройшла інформація про купівлю по завищеним цінам. Повторюсь - на даний момент жодної книги не придбано, а процедура не завершена. Втім Департамент перевіряє дану інформацію і не лише по вказаним книгам, а й по всім 6 тисячам позицій. Результати трішки пізніше. Але вже зараз зазначу, що порівняння цін з інтернет-магазинами є некоректним. Ми не маємо права закупати за готівку, ми купуємо за безготівковий розрахунок. Тому ціни відрізняються – бо тут і податки, і збори – чого немає в інетмагазинах. Втім у будь якому випадку ціни будуть додатково перевірені, а результати оприлюднені", - написал Владислав Мороко. 

Вчора та сьогодні в місцевих електронних ЗМІ пройшла інформація про закупівлю науковою обласною книг. Зрозуміло, що поді...

Posted by Мороко Влад on 3 вересня 2015 р.