У Запоріжжі завершується будівництво сучасного кулінарного хабу, на створення якого витратили 11 мільйонів гривень. Тут навчатимуться майбутні майстри кулінарного мистецтва та кухарі шкільних їдалень.
Про це повідомили в пресслужбі Запорізької ОВА, передає 061.
6,7 мільйона гривень із загального бюджету витратили на новітню техніку, яка відкриває нові можливості для кулінарної творчості. В кулінарному просторі встановили наступне обладнання: пароконвектомати, піца-печі, тістоміси, вакууматори, а також апарат для шокової заморозки
Зазначається, що тут зможуть опановувати професію не лише студенти, а й кухарі шкільних їдалень, які освоюватимуть нове меню від Євгена Клопотенка.
«Тут не просто готуватимуть їжу. Тут виховуватимуть професіоналів, які забезпечать майбутні покоління якісним та сучасним харчуванням», – розповідає директор Запорізького професійного коледжу готельно-ресторанного бізнесу Віктор Львов.