• Головна
  • Інформація щодо захоплення росіянами Роботиного є фейком – Дмитро Плетенчук
16:45, 15 травня

Інформація щодо захоплення росіянами Роботиного є фейком – Дмитро Плетенчук

Сьогодні, 15 травня, в мінобороні рф заявили про «повне звільнення» населеного пункту Роботине в Запорізькій області. Але речник Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук в коментарі журналістам повідомив, що ця інформація є черговим фейком російської пропаганди.

- Сьогодні, 15 травня, російські пропагандистські пабліки вчергове розповсюдили фейк щодо нібито захоплення силами армії так званої російської федерації населеного пункту Роботине. Наразі повідомляємо, що ця інформаціє не відповідає дійсності. Незважаючи на численні штурми цього населеного пункту, яких лише за минулі три доби відбулося сім, і сьогодні зранку тривали наступні, ворог не досяг успіху на цьому напрямку. Триває оборона, Сили оборони Півдня роблять все необхідне, щоб ворог і надалі не мав успіху. В результаті цих штурмів ворог був вимушений відійти, понісши втрати, - сказав Плетенчук.

Інформація щодо захоплення росіянами Роботиного є фейком – Дмитро Плетенчук, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Роботине #фейк #Димтро Плетенчук #штурм
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Пояснюємо, що не так із заявами окупантів. Що з них є фейком та маніпуляцією. На окупованих територіях Запорізької області так звана "влада" звинувачує українську владу та армію у своїх же провокаціях
Оголошення
live comments feed...