• Головна
  • "Укренерго" запровадив графіки аварійних відключень: кого вони стосуються у Запорізькій області
17:02, 29 березня

"Укренерго" запровадив графіки аварійних відключень: кого вони стосуються у Запорізькій області

​​Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений застосувати графіки аварійних відключень до вечора у Дніпропетровській Запорізькій, Кіровоградській областях. 

В "Укренерго" пояснили, що основною причиною є відсутність достатнього обсягу генеруючих потужностей в системі для покриття споживання в окремих регіонах країни, як наслідок нічної масованої російської атаки на українські електростанції. 

За інформацією "Запоріжжяобленерго"  графіки відключення введені для крупних промислових споживачів. 

"Через обстріли загарбниками об’єктів української електроенергетики, що тривають вже тиждень поспіль, за вказівкою НЕК «Укренерго» в Запорізькій області введені графіки аварійного відключення електроенергії. Наразі обмеження стосуються ‼ТІЛЬКИ крупних промислових споживачів електроенергії", - йдеться в дописі. 

Для побутових споживачів наразі жодних обмежень не встановлено, втім закликаємо кожного поставитися до ситуації відповідально та, за можливості, зменшити власне енергоспоживання.

"Це допоможе не лише «втримати» ситуацію, але й уникнути більш серйозних наслідків – у тому числі, впровадження графіків погодинних відключень", - додали енергетики. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Відключення #світло #графік
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...