• Головна
  • В Запорожье умерла сотрудница "Мотор Сичи", которую на заводе переехал автокар
10:05, 24 січня 2017 р.

В Запорожье умерла сотрудница "Мотор Сичи", которую на заводе переехал автокар

В Запорожье умерла Лариса Засорина, которая на днях получила травму на заводе "Мотор Сич". Об этом на своей странице в Фейсбук написала Марина Моисеенко, которая собирала помощь для женщины. 

"Сьогоднi померла травмована жiнка, про допомогу якiй я поросила декiлька днiв тому. То вже не потрiбно", - написала она. 

Также Марина рассказала подробности этой трагедии. 

"13 січня в результаті нещасного випадку під час робіт на території заводу «Мотор січ» була важко травмована співробітниця підприємства. На тендітну 48-річну жінку наїхала автокара, яка покотилася зі схилу. Важкий транспорт, вагою понад тонну, який переїхав жінку, зупинила стіна. Лариса Засорина отримала вкрай важкі травми: перелом тазостегнового суглоба, перелом грудної клітини, пошкодження легені. Понівечене тіло, зламані ребра, роздроблені суглоби. З 13 січня Лариса знаходилась в реанімації міської клінічної лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги № 5. Стан жінки був - стабільно важкий. Дихати допомагав апарат штучної вентиляції легенів. Декілька днів Лариса провела на межі життя та смерті. Сьогоднi померла пiсля черговоi операцii", - написала Марина Моисеенко. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#смерть #завод
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...