• Головна
  • Запорожцы зарегистрировали новую экологическую петицию к Кабмину
15:22, 7 вересня 2016 р.

Запорожцы зарегистрировали новую экологическую петицию к Кабмину

На сайте Кабинета Министров появилась новая экологическая петиция. Об этом 061 стало известно из соответствующего сайта. 

Автор петиции - житель Запорожья Валерий Зубченко. В ней Кабмин просят установить контроль за предприятиями, которые загрязняют воздух в городе. 

"Вважаю за необхідне забезпечити безперервний контроль за станом викідів на підприємствах забруднювачах. Зобов’язати останніх встановити на всіх трубах які відводять гази та стічні води виробництва автоматичні аналізатори. Аналізатори повинні бути прийняті і опломбовані екологічною інспекцією і передавати он-лайн показники забруднення до екоінспекції. 
Також вважаю що треба дозволити раптові перевірки, для чого працівники екологічної їнспекції, при наявності відповідного посвідчення, повинні мати право, як це дозволено в США, безперешкодного доступу до очистного обладнання та очисних споруд на підприємстві без попереднього погодження з його керівництвом", - говорится в петиции. 

Подписать ее можно ТУТ

Напомним, в декабре 2015 года на сайте Президента уже была зарегистрирована экологическая петиция от запорожцев. Тогда она набрала чуть больше 9 тысяч голосов, и необходимое время для сбора подписей закончилось. Теперь у горожан есть еще 88 дней, чтобы собрать необходимые 25 тысяч подписей. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#экология #петиция #Запорожье
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...