• Головна
  • Пластикове чи дерев’яне вікно?
19:58, 27 серпня 2015 р.

Пластикове чи дерев’яне вікно?

Практично кожна людина коли-небудь вирішує зробити ремонт. І коли справа доходить до оброблення вікон, постає питання, які краще вибрати: дерев'яні або пластикові. Пластикові вікна володіють величезним рядом переваг. Такі конструкції мають гарну теплоізоляцію і звукоізоляцію. Клієнти, які встановлюють вікна близько шумних магістралей, повідомляють, що в кімнаті завжди досить тихо.

Так само, в сильні морозні дні, пластикові вікна збережуть тепло. Але головне, не варто економити на цих виробах. Багато компаній при виготовленні можуть заощаджувати на них. Але тоді з часом у вас може виникнути величезна кількість проблем. Вікна можуть почати потіти і через це може з'явитися цвіль.  Тому важливо замовляти вікна у надійних фірмах, що здобули відмінну репутацію та мають гарні відгуки від клієнтів.

Економія на монтажі вікон може привести до нещільного закривання конструкції, а це, в свою чергу, - до протягів в кімнаті. Профілі ПВХ стійкі до будь-яких впливів зовнішнього середовища. Їм не страшні природні умови. Пластикові вікна мають три режими провітрювання. Кожен з них залежить від положення ручок.

У дерев'яних вікнах теплоізоляція, як правило, не така якісна, як у пластикових.  Проте сучасні варіанти конструкцій можуть досягти таких показників. Теплоізоляція та звукоізоляція з'являється завдяки герметичності пластикових конструкцій. Одне з важливих переваг це те, що склопакети пожежобезпечні.

На даний момент майже всі виробники пластикових вікон намагаються зробити своє виробництво екологічно чистими. Проте дерев'яні вікна все ж таки досі опереджають їх у цьому параметрі. Натуральний матеріал завжди є безпечнішим.

111839З часом технологія по виготовленню склопакетів поліпшувалося і поліпшувався. Тепер, склопакети стали довговічними, які можуть прослужити вашій родині багато десятиліть. Термін служби вікон ПВХ в реальних умовах виявити нереально, тому їх експлуатаційний термін перевіряється в лабораторних умовах. Як повідомляють результати проведених випробувань, науковці дійшли висновку, що в суворих кліматичних умовах, особливо в сильні морози, дана конструкція можуть прослужити більше 40 років. Але це можливо за умови, що вікна правильно встановлені. Тільки досвідчені працівники можуть правильно відрегулювати такі вікна, а це дуже не просто.

Сучасні дерев’яні конструкції також служать досить довго. Якісні варіанти «проживуть» набагато довше, ніж ПВХ.

Сьогодні багато людей віддають перевагу замінювати дерев'яні вікна на пластикові. Заміна вікон – це досить дороге задоволення, але економити на цьому, я не радять. Так як, вся економія «вилізе» через пару років. А заміна обійдеться ще дорожче. Якщо ви все-таки зважилися економити, то будьте дуже обережні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...