• Головна
  • ВУЛИК отрицает свое участие в предвыборной агитации Владимира Буряка
11:20, 14 серпня 2015 р.

ВУЛИК отрицает свое участие в предвыборной агитации Владимира Буряка

Руководитель проекта "ВУЛИК" Игорь Гармаш обратился в 061 и просьбой опубликовать его точку зрения на информацию, изложенную в материале "Уличный университет культуры открыл новый сезон в Запорожье". Публикуем текст письма в полном объеме, без правок: 

"У червні 2015 року Цетр мистецтв "Арт-Простір" отримав грант на розвиток проекту ВУЛИК (Вуличний Університет ЛИцарів Культури) у розмірі 38 000 грн від щорічної грантової програми "Ми - це місто". Цього року вона фінансуваляся підприємствами Запоріжсталь, Запоріжкокс та Запоріжвогнетрив.

7 серпня на площі ім. Маяковського був проведений концерт-презентація проекту ВУЛИК, як звітування про використання гранту. Це була одна із умов отримання гранту. На презентації виступав я, Олександр Притула, музичний колектив "Жаворонки".

Привітальні слова казали меценат Дмитро Зусманович та голова експертної ради проекту "Ми - це місто" Володимир Буряк. Зайвого нічого не було. Але це не завадило деяким журналістам написати, що ця подія була організована, як передвиборча агітація Володимира Буряка. Мало того, в деяких матеріалах сказано, що ВУЛИК фінансувався Володимиром Буряком. Це не так.

Прошу представників ЗМІ не плутати факти (а я впевнений, що таке трапилось випадково), і писати те, що відповідає дійсності, не вводячи в оману читачів. Центр мистецтв "Арт-Простір" дійсно вдячний програмі "Ми - це місто" за те, що 27 соціокультурних проектів цього року отримають 1 700 000 грн на розвиток". 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ВУЛИК #культура #Гармаш #Запорожье
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...