15:40, 1 листопада 2013 р.

Музика співачки Maxima

Сайт maxima-music.com повідомляє про новий музичний проект.

Maxima – це новий музичний проект, за створенням якого стоїть українська співачка Юлія Донченко та музичний продюсер Віталій Клімов, відомий своєю співпрацею з багатьма визначними вітчизняними виконавцями. Усі українські виконавці пісень та українські співачки, з якими працює Віталій Клімов, серед яких є «Океан Ельзи», Альона Вінницька, «Мурени», та «Табула Раса»; здобули славу завдяки виключно власній музиці та невичерпному творчому потенціалу.

Впродовж своєї музичної кар’єри Юлія Донченко співпрацювала з багатьма українськими гуртами, такими як: «Лесик-Бенд», «Брати Гадюкіни», «Леді», «Муслім» та іншими. Набравшись досвіду, Юлія вирішує втілити усі свої творчі амбіції у сольному проекті «Maxima». Українські пісні, що виконує Юлія Донченко, вирізняються новизною звучання, у якій відчувається вплив як українських, так і закордонних виконавців.

Безліч музичних жанрових відтінків плюс глибокі ліричні тексти пісень - це саме та формула за якою створюється сучасна українська музика співачкою Maxima. Творчість Юлії важко віднести до якогось одного жанру. У багатьох її піснях можна відчути гармонійне поєднання рок-н-ролу, блюзу, кантрі та сучасної поп-рок музики. Одне можна стверджувати точно: сучасні українські пісні, що вийшли з під пера Юлії Донченко, дарують масу позитивних вражень та емоцій, спонукаючи слухача на неодноразове прослуховування. Варто також зазначити, що Maxima виконує тільки власні пісні українською мовою.

Усі композиції, записані до 2008 року, увійшли до дебютного альбому співачки, що носить назву «Ми взірвемо світ любов'ю». Концерти по всій Україні, а також велика кількість схвальних відгуків українських слухачів та музичних критиків, - такий результат приніс перший альбом Юлії. Виконавиця не припиняє роботи над проектом і записує нові українські пісні 2012 року. Усе написане виконавицею у 2012 році не втрачає запалу та тієї пізнаваної енергетики, якими володіють її ранні українські пісні. 2013 року Юлія активно гастролює Україною та веде клопітку роботу у студії над записом нового матеріалу, що спонукає усіх шанувальників її творчості на очікування нового альбому. Українська пісня Юлії «За Сонцем», привернула увагу відомого кліпмейкера та режисера Алана Бадоєва. Разом Юлія та Алан починають працювати над зйомками кліпу на цю пісню. В результаті їхньої співпраці, уже через два тижні українська музика збагатилася новим нетиповим та гостросюжетнім відео.

Информация с сайта http://maxima-music.com/.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...