• Головна
  • БК "Запоріжжя" запрошує на матчі Кубка України
Партнерский материал
15:02, 19 листопада 2019 р.

БК "Запоріжжя" запрошує на матчі Кубка України

Партнерский материал

Сьогодні та у четвер запоріжці зіграють на своєму майданчику обидва матчі 1/8 фіналу Кубка України з другою командою лідера баскетбольної Суперліги Запорізьким вболівальникам знову пощастило витягнути щасливий лотерейний квиток у вигляді двох поспіль домашніх матчів у Кубку України за участю улюбленої команди.

Повідомляє пресслужба БК "Запоріжжя". 

Якщо на стадії 1/16 фіналу в розкішному палаці спорту “Юність” гостював представник Вищої Ліги, то тепер ексклюзивна можливість зіграти на одній з кращих арен країни випала першоліговому “КСЛІ-Київ-Баскет-2”.

 БК "Запоріжжя" запрошує на матчі Кубка України, фото-1

Цей колектив поєднаний талановитими, сильними та високими учнями й випускниками Київського спортивного ліцею – окремої гордості баскетбольної сім’ї “Київ-Баскета”. Майбутні зірки столиці вже показують непогані результати на рівні Першої Ліги, вигравши три з чотирьох стартових матчів сезону.

Лідером “КСЛІ-Київ-Баскет-2” є 18-річний Олександр Сидорук, який набирає в середньому за гру 23,8 очок та 5,5 підбирань. Що стосується БК “Запоріжжя”, то в першу чергу гравці і тренери дуже скучили за власними уболівальниками. Команда Валерія Плеханова серйозно готується до матчів другого кола чемпіонату, тому гостей з Києва може чекати розпалений настрій запорізьких гравців, які дуже голодні до перемог в рідному залі.

 БК "Запоріжжя" запрошує на матчі Кубка України, фото-2

Поєдинки з суперником нижчим за класом – це якісна перевірка молодих гравців БК “Запоріжжя”, котрі зобов’язані показувати власну домінацію у таких протистояннях і виходити на новий рівень. Підтримка вболівальників додасть у кубкові матчі необхідного антуражу, завдяки якому місцева команда повинна презентувати своїм фанатам яскраве шоу.

Також зауважимо, що клуб вже знову проводить акцію для глядачів – два квитка за ціною одного.

 БК "Запоріжжя" запрошує на матчі Кубка України, фото-3

Залишається додати, що середу гра відбудеться о 18:00, а в четвер о 14:00. Матчі прийматиме палац спорту “Юність”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#БК Запорожье #спорт
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...