• Головна
  • “Громадські” самовисуванці проти мажоритарників від “Слуги народу” - у Запоріжжі стався скандал через борди-клони
Политические новости
11:00, 17 липня 2019 р.

“Громадські” самовисуванці проти мажоритарників від “Слуги народу” - у Запоріжжі стався скандал через борди-клони

Политические новости

У Запоріжжі, одразу у кількох виборчих округах, з’явилися борди “Слуги народу”, але кандидати у народні депутати, зображені на них – самовисуванці і є представниками громадської оранізації з аналогічною назвою. Сьогодні у прес-центрі КП “Славутич-Арена” представники політичної сили далі оцінку ситуації.

“Я, Роман Соха - єдиний і справжній кандидат від партії “Слуга народу” по 75-му округу (Дніпровський та Заводський район). Громадська організація, яка повністю співзвучна з назвою нашої партії не має жодного відношення до політсили. Їх мета одна – ввести в оману виборців. З цього приводу відкрито ряд кримінальних справ. Але реклама знову з’являється і ми не встигаємо з нею боротися”, - сказав кандидат-мажоритарник.

За його словами, усі борди, на яких розміщуються “фейкові” кандидати належать комунальному підприємству “Запорізьке міське інвестиційне агентство”.

“Тобто вони належать місту. Їх реклама з’являється на місцях, які були зарезервовані під інші політсили. Коли поліція питає у “клонів”, де ж договори на розміщення реклами, то виявляється, що їх немає. Немає жодного документу. Коли поліція зриває “фейкові” борди, то бачимо хто арендував їх”, - пояснює Соха.

Вчора на офіційному сайті ГУНП в Запорізької області з’явилось повідомлення про те, що 13 липня поліцейськими Вознесенівського та Комунарського відділення поліції були відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановили, що у агітаційних матеріалах одного з кандидатів позачергових виборів в народні депутати України, який балотується у прядку самовисування, використовується символіка однієї з партій.

“Звертаю увагу прихильників команди президента на те, що справжніми кандидатами по округу №74 є Генадій Касай (Комунарський та частина Олександрівського райони), №75 – Роман Соха (Дніпровський та Заводський райони), №76 – Євгеній Шевченко (Хортицький та Вознесенівський райони), №77 – Сергій Штепа (Шевченківський та частина Олександрівського района)”, - підсумував Роман Соха.

Видео

У партії також нагадали, що на сайті ЦВК є фото та інформаційна довідка щодо всіх кандидатів у народні депутати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...