• Головна
  • Біляївський збагачувальний комбінат підтримав відкритий чемпіонат у Вільнянську!
Новини компаній
09:00, 1 березня 2019 р.

Біляївський збагачувальний комбінат підтримав відкритий чемпіонат у Вільнянську!

Новини компаній

Голова Спортивного клубу «Патріот» Сергій Терещук, як організатор заходу, подякував Біляївському збагачувальному комбінату за допомогу в організації та проведенні на високому рівні Відкритого чемпіонату Вільнянського району з військово-спортивних багатоборств, що відбувся 23 лютого 2019 р., а також від імені учасників вручив Подяку директору Комбінату Сергію Лукову.

Переможці розподілилися наступним чином: І місце – "РБ (школа рукопашного бою)" (м. Запоріжжя), ІІ місце – Спортивний клуб "Патріот" (м. Вільнянськ), ІІІ місце – БК "Самурай" (м. Запоріжжя). Всі вони отримали пам’ятні кубки та медалі, а також спортивний інвентар.

Для Біляївського збагачувального Комбінату участь в реалізації різноманітних спортивних заходів та покращення матеріальної бази в комунальних закладах освіти Вільнянська та Павлівської громади вже стали доброю традицією.

Комбінат й надалі буде підтримувати соціальні ініціативи Вільнянщини, зокрема розвиток спорту в регіоні!

Влучно свого часу сказав Віктор Гюго: «Треба підтримувати міцність тіла, щоб зберегти міцність духу!».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Відкритий чемпіонат у Вільнянську #Спортивний клуб Патріот #Біляївський збагачувальний комбінат #директор комбінату Сергій Луков #Вільнянський комбінат #Голова Спортивного клубу Патріот
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...