• Головна
  • В Запорожье можно покататься по Днепру на козацкой "Чайке", - РАСПИСАНИЕ
10:32, 12 травня 2017 р.

В Запорожье можно покататься по Днепру на козацкой "Чайке", - РАСПИСАНИЕ

В Запорожье стартовали экскурсии по Днепру на козацкой "Чайке". Об этом сообщает 061. 

Автором идеи стал житель Кушугума, который ранее создавал корабли для съемок фильма «Тарас Бульба». На создание "Чайки" он потратил больше года. На ее борту может уместиться до 50 человек, а курсировать судно будет по 7 маршрутам (3 переправам). 

Расписание ближайших экскурсий: 

В суботу (13.05.2017), на вас чекає прогулянка на козацькій чайці по новому Дніпру, а також пішохідна екскурсія по передмістю Олександрівська: Слобідці та хутору Собачому, де все ще збереглися залишки будинків XIX століття. Під час водної прогулянки ви побуваєте поблизу острова Растьобіна, біля русел Сухої та Мокрої Московок, на початку плавнів Великого Лугу. Також зможете почути історію розвитку козацького кораблебудування. А всі бажаючі зможуть відчути себе справжніми козацькими лоцманами!

Екскурсія №1 
Розпочнеться 13.05.2017 об 11.00 біля Центрального пляжу (Жданівський) на Набережній. Далі ми пропливемо по новому Дніпру до острова Растьобіна, побачимо балки Хортиці, русло Московки і висадимося на пляжі поблизу гіпермаркету "Ашан". Далі на вас чекає пішохідна екскурсія по передмістю старого міста, ви побуваєте старому кварталі Олександрівська 19 століття на березі Сухої Московки.
Закінчується наша екскурсія о 13.00 на трамвайній зупинці "Трампарк" .

Екскурсія №2 
Розпочнеться 13.05.2017 о 12.00 на зупинці трамваю "Трампарк". Для вас розпочнеться пішохідна екскурсія по передмістю старого міста, ви побуваєте в старому вцілілому кварталі 19 століття на березі Сухої Московки. Закінчимо ми нашу пішохідну екскурсію на пляжі поблизу гіпермаркету "Ашан", де поринемо на справжню козацьку чайку. Продовжиться наша прогулянка по Дніпру через острів Растьобіна до Центрального пляжу, де буде завершена о 14.00 годині.

Екскурсія №3 
Розпочнеться 13.05.2017 о 15.00 біля Центрального пляжу. З пляжу ми пройдемо до верхньої частини острова Хортиці, побачимо острів Дубовий, Стоги і далі прослідуємо в шлюзовий канал до Дурної скелі. Висадившись на берег ми пройдемо з пішохідною екскурсією по урочищу Сагайдачному
Закінчиться наша екскурсія о 17.00 на проспекті Соборному.

Вартість кожної водно-пішохідної екскурсії 100 гривень, дітям віком до 7 років - безкоштовно (одна дитина на одну дорослу!).

Увага! Запис на екскурсію за допомогою смс-повідомлення чи дзвінка на номери: 068-960-47-06 або 050-619-73-43. В смс-повідомленні вказати номер екскурсії, прізвище та кількість осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#чайка #туризм #корабль #Запорожье
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...