• Головна
  • Опалювальна та побутова газова техніка у Запоріжжі відтепер стала доступнішою завдяки сервісу «Оплата частинами»
Новини компаній
12:15, 31 березня 2017 р.

Опалювальна та побутова газова техніка у Запоріжжі відтепер стала доступнішою завдяки сервісу «Оплата частинами»

Новини компаній

Найбільша оптова компанія опалювальної та побутової газової техніки «Газовик», що працює на українському ринку з 1998 року, стала партнером ПриватБанку за сервісом «Оплата частинами».

Відтепер запоріжці зможуть купувати газові та твердопаливні котли, газові лічильники та колонки, радіатори та водонагрівачі, сплачуючи їх рівними частинами до 3-х платежів, без будь-якої комісії. Про це повідомляє прес-офіс банку.

Для клієнтів магазину, що бажають розділити сплату за товар на більшу кількість платежів (до 24 міс.), також доступна «Миттєва розстрочка» з щомісячним погашенням рівними частинами зі сплатою 2,9% від початкової суми позики. «Оплата частинами» вигідна як для продавців, так і для покупців, - каже Віктор Остапенко, директор Запорізької філії ПриватБанку. - Це один з найбільш популярних сервісів для покупок на сьогодні, адже є альтернативою класичному кредитуванню. У 2016 році тільки запоріжці здійснили більше 1,5 тис. покупок, а сума придбаних товарів та послуг склала більше 7 млн грн».

Для оформлення покупки в торговельній точці клієнту достатньо мати при собі картку ПриватБанку та повідомити продавцю про бажання оформити покупку за сервісом «Оплата частинами». Договором є чек з усіма необхідними реквізитами (не потрібно жодних документів: довідки про доходи, ІПН, паспорта). За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця буде безкоштовним. Щоб дізнатися, на яку суму клієнт може здійснити купівлю в розстрочку, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

Зазначимо, сервіс «Оплата частинами» сьогодні працює в більшості відомих українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. У Запорізькій області сервіс безвідсоткового кредитування пропонує понад 500 торговельних точок, серед яких - «Comfy», «Алло», «Мойо», «Цитрус», ювелірний дім «ZARINA» та «925», магазинах годинників та аксесуарів «Акцент» й «Секунда» та у багатьох інших.

Опалювальна та побутова газова техніка у Запоріжжі відтепер стала доступнішою завдяки сервісу «Оплата частинами», фото-1

Довідка

Станом на сьогоднішній день ПриватБанк у Запорізькій області обслуговує понад 185 тис. пенсіонерів та більше 337 тис. індивідуальних клієнтів-власників універсальних карток ПриватБанку. Свої депозити банку довіряють більше 85 тис. запорожців. Для жителів Запорізького регіону працюють 102 відділення ПриватБанку, 323 банкомати, 598 терміналів самообслуговування. Дізнатися місце розташування відділень, банкоматів та терміналів самообслуговування можна за допомогою мапи на сайті ПриватБанку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...