09:23, 2 листопада 2015 р.

Автоцивілка

Автомобільний транспорт повинен бути застрахований від усіляких непередбачуваних випадків, якими є, наприклад, ДТП, спричинення транспорту шкоди третіми особами, пожежа або інше стихійне лихо. Обов'язкове страхування транспортного засобу називається автоцивілкою. Коли Ви не оформлюєте автоцивілку, Ви не можете здійснювати керування транспортним засобом. Це заборонено.

Тому, Вам необхідно придбати поліс страхування в компанії, що цим займається. Надійна компанія, що вже багато років є лідируючою серед багатьох страхувальних компаній - це компанія "ВУСО". "ВУСО" - це надійність. "ВУСО" гарантує Вам виплати, звільняє Вас від ризиків та допомагає обрати більш підходящий спосіб страхування.

Що робить поліс страхування? Автоцивілка на 2016 звільняє власника транспорту від відшкодування матеріальних фінансових збитків.
Коли випадок може називатися страховим? Коли Ви пошкодили автомобіль чи своє майно, або майно третіх осіб. У такому випадку страхова компанія "ВУСО" покриває усі можливі збитки.
На нашому сайті ми розповімо вам докладніше, які саме документи необхідні для того, щоб оформити страховий поліс.

Як розрахувати вартість автоцивілки? Це можна розрахувати, завдяки особливостям експлуатації транспорту, об'єму двигуна, терміну дії поліса та інших умов. Звільняються від оформлення страхового полісу: інваліди, учасники бойових дій, інваліди війни.

Страхова компанія "ВУСО" пропонує Вам свої послуги для того, щоб Ви могли відчувати себе впевнено на дорозі, не хвилюватися за своє життя або здоров'є. ВИ зможете захистити своє майно, знайшовши для цього найбільш вигідний спосіб. У багатьох небажаних ситуаціях Ви зможете захистити себе, якщо звернетеся до нашої компанії "ВУСО".

Оберіть компанію "ВУСО" та отримайте високий рівень обслуговування та гарантію своєї безпеки. Ми здійснюємо страхування квартир, страхування автомобілів та місць в автомобілі, здійснюємо страхування від нещасних випадків і т.д. Звільнитесь від побоювань за своє майно та життя.

Чому так багато людей бажають працювати саме з нами? Ми знаємо відповідь. Страхова компанія "ВУСО" - це популярна та відома компанія, що досягла успіху у своїй справі. Працюючи з нами, Ви отримаєте безліч вигод: зможете заощадити гроші та час. Звертайтесь до нас і впевніться у цьому самостійно. Ми раді допомогти у страхуванні кожному новому клієнту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...