Оголошення про оренду, купівлю та продаж нерухомості в Запоріжжі

Я хочу
Нерухомість
Район
Ціна
Тип
Жилий комплекс
Стан
Кімнат
Автомісць
Поверх
Поверховість
ділянка
Загальна площа, кв.м.
Житлова площа, кв.м.
Площа кухні, кв.м.
Показати

Останні оголошення

Нерухомість

Ніхто не стане сперечатися, що будь-яка угода з нерухомістю - складний, довгий, а іноді навіть небезпечний, процес. Для того щоб полегшити вам пошуки квартири, офісу або заміського будинку, ми створили на сайті 061.ua розділ "Нерухомість у Запоріжжі". Ним можуть користуватися ті, хто шукає відповідні варіанти, хто хоче вигідно продати свої квадратні метри, а також для агентств, які пропонують свої послуги як посередники.

На головній сторінці розділу користувача відразу зустрічає зручна форма для пошуку. Тут можна відібрати оголошення, за якими пропонується житлова і комерційна нерухомість. До першої категорії належать квартири, будинки та новобудови. Останніх будівель у нашому місті останнім часом з'являється дедалі більше. У підрозділах квартири і будинки в основному представлений вторинний ринок нерухомості. Крім категорії будівлі ви можете відібрати пропозиції за районом, поверховістю та ціною. Крім оголошень про продаж, ми розміщуємо інформацію про здачу нерухомості в оренду. Ця категорія може бути цікава не тільки приватним особам, а й комерсантам, яких цікавить оренда офісних або виробничих приміщень.

Окремими категоріями представлені земельні ділянки та гаражі. Тут ви маєте змогу підшукати собі майданчик для будівництва. Ділянки під забудову тут пропонують не тільки в межах міста, а й за його межами. Якщо ви втомилися від самостійного пошуку та огляду квартир, то можете звернутися до агентств нерухомості, телефони та адреси яких знайдете тут же на сторінці.

Якщо продаж вашої квартири або будинку затягнувся, і ви хочете прискорити угоду, розмістіть своє оголошення на нашому ресурсі. Натиснувши на кнопку "Додати оголошення", ви отримаєте готову форму для його публікації. Опишіть всі переваги вашого об'єкта продажу, додайте фотографії, і воно неодмінно приверне до себе увагу зацікавлених осіб.

На нашому сайті є кілька способів виділити свою нерухомість із загальної маси. За символічну плату ви можете підняти його в ТОП, виділити яскравим кольором або позначити як термінове. Оплатити цю послугу можна, не відходячи від комп'ютера за допомогою банківської карти. Місто наше хоч і складно назвати мегаполісом, але заблукати в незнайомому районі дуже навіть можливо. Якщо під час заповнення оголошення ви вкажете, що вашу адресу потрібно показати на карті, то користувачам буде видно карту з місцем розташування офісу, квартири або будинку в Запоріжжі.

Показати
Я хочу
Нерухомість
Ціна
від
до
Валюта
Район
Показати
Відповідальний за розділ
Євгенія
При возникновении проблем с оплатой услуг, просим обращаться:
Телефон: (098) 286 94 85
Skype: live:content.citysites