• Головна
  • ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» освоїло проведення випробувань промислових станків
Новини компаній
09:15, 27 березня 2017 р.

ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» освоїло проведення випробувань промислових станків

Новини компаній

Сучасна промисловість висуває все більш і більш жорсткі вимоги до точності виготовлення деталей і якості готових виробів. Це зумовлює посилення уваги виробників до експлуатаційних характеристик обробного обладнання та верстатів, особливо тих їх параметрів, що впливають на точність обробки.

ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» прагне до всебічного задоволення запитів і потреб своїх клієнтів, тому розвиває напрямки робіт, покликані допомогти промисловим підприємствам підвищити якість продукції і продуктивність виробництва. Одним з таких напрямків є випробування станків (включаючи контрольно-вимірювальні системи та верстати з числовим програмним управлінням) з метою контролю точності та повторюваності позиціонування осей у відповідності з ДСТУ ГОСТ 27843:2007.

Роботи проводяться на базі лазерного інтерферометра XL-80 виробництва всесвітньо відомої компанії Renishaw. Цей прилад дозволяє з високою точністю виконувати лінійні і кутові вимірювання, а також контроль прямолінійності і поворотних осей. Гарантована точність лінійних вимірювань становить ± 0,5 мкм/м.

Інтерферометр XL-80 призначений для автоматичного вимірювання геометричних параметрів безпосередньо на верстаті, а його програмне забезпечення дозволяє створити файл корекції, який вводиться у пристрій управління верстатом для поліпшення його робочих характеристик.

Контроль точності промислового обладнання і обробних верстатів дасть вам можливість значно підвищити продуктивність виробництва і якість готових виробів, адже дозволить:

  • збільшити термін експлуатації верстата шляхом визначення джерел відхилень;
  • досягти високої точності обробки і отримати конкурентну перевагу на ринку.

Ми чекаємо на вас за адресою: м. Запоріжжя, вул. Антенна, 10. Більш детальну інформацію можна отримати за тел.: (061) 289-98-73.

Інтерферометр

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...