Реклама
15:43, 15 лютого 2017 р.

Детективна агенція Форсеті

Реклама

Приватна детективна агенція

За вами крадеться якийсь підозрілий чоловік у плащі та старомодному капелюсі і з накладними вусами, хоча на вулиці літо і +45? Забудьте про таких профанів-детективів! З приватним розшуковим агентством http://detective-agency.com.ua об'єкт стеження ніколи не дізнається, що за ним стежать або стежили.

Ми в нашому детективному агентстві полюбляємо детективні фільми та серіали і взяли на озброєння кращі методи стеження. Жартуємо, звичайно ж, у фільмах показується суцільна дурниця. А ми використовуємо найкраще з нашого практичного досвіду, що і виділяє нас серед приватних детективних агентств в Україні, адже всі наші приватні детективи багато років вистежували злочинців, розкривали правопорушення, а до цього навчалися в кращих академіях поліцейського мистецтва в Україні. Наші ціни на приватних детективів досить приємні при тому, що всі наші співробітники проходили неодноразові стажування по обміну досвідом в тих країнах, де рівень злочинності малий не тому, що у них немає злочинців, а тому, що в них – кращі поліцейські і приватні сищики світу.

Тепер, майже що на рівні магістра Йоди, тільки в своїй справі, ми пропонуємо вам такі послуги приватного детектива:

  • стеження за людиною або об'єктом;
  • непомітне спостереження за вашими дітьми чи чоловіком/дружиною;
  • пошук інформації по архівах та інстанціях;
  • збір інформації на юридичну чи фізичну особу;
  • протидія здійснення запланованому злочину, в разі його виявлення;
  • перевірка «чистоти» приміщення або рухомого майна від жучків й інших підслуховуючих «паразитів»;
  • та інші послуги за найвищим розрядом якості.

Скільки коштує приватний детектив?

При цьому послуги приватного детектива не обмежуються тільки вже перерахованими. У спектр послуг детектива можуть входити також охоронні функції, супровідні функції і розвідувальні функції. Таким чином, в деякій мірі ціни послуг детектива не тільки включають той класичний спектр завдань, який ми звикли розуміти під поняттям «послуги приватного розшуку», а й додаткові, за окрему вартість. Тому, формулюючи відповідь на питання «скільки коштують послуги приватного детектива?», необхідно виходити з таких критеріїв:

  • Рід діяльності, яку ви покладаєте на агентства приватного розшуку;
  • Її тривалість (години, дні, тижні і т.п.);
  • Регіон діяльності (Львів, Луцьк, Чернівці або інші міста України);
  • Характер діяльності – виїзний або локальний, за місцем. Якщо передбачається виїзд з міста резиденції найнятого приватного детектива, повинні враховуватися суми на його відрядження;
  • Ризиковість конкретного завдання – про це вам розкажуть в агентстві по найму приватного детектива, тому що завдання, що ставляться перед приватним детективам, часто сповнені індивідуальних нюансів. Адже, погодьтеся, не варто нічого пояснювати про різницю в ємності людино-годин хоча б цих двох завдань: стеження за невірним чоловіком і пошук зниклої людини.

 private-detective-free

Зміни в ціні

У підсумку, після вашого замовлення, враховуючи всі чинники завдання, визначається вартість послуг приватного детектива. На нашому сайті http://detective-agency.com.ua ви можете дізнатися базові послуги і ціни приватного детектива, а фінальна вартість послуг приватного детектива буде вам озвучена після того, як ви викладете всі аспекти завдання нам і вони будуть оцінені нашими фахівцями з розшуку.

Якщо в процесі виконання завдання обставини, що тягнуть зміну ціни вашого замовлення, змінюються, ми повідомляємо вам про це, перш ніж продовжувати далі. Тому ви не будете неприємно здивовані, коли вам буде виставлений фінальний рахунок за послуги приватного розшуку детектива, що буде перевищувати той, який був з вами обговорений і узгоджений.

Регіон нашої роботи

Що до регіону роботи, то, крім міста нашого головного офісу, Львова ми працюємо в Івано-Франківську, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Вінниці, Житомирі та в інших містах України, в разі потреби. Якщо ви замовили у нас послугу стеження за об'єктом – фізичною особою, яка має звичай переміщатися між містами України, будьте впевнені, що стеження не припиниться незалежно від його географічної локації. Тому найняти приватного детектива в нашому агентстві означає забезпечити собі професіонала найвищої якості з величезним досвідом оперативно-розшукової роботи, який докладе всіх зусиль для успішного виконання поставленого завдання.

У нашій справі немає такого поняття як «ординарність», тому що обставини справ постійно змінюються, як мінливі й самі люди. Ми як ніхто інший в нашому регіоні вміємо працювати в таких мінливих умовах і прекрасно розбираємося в психології людей. Це дозволяє нам доводити до кінця кожну взяту справу. Ще не було випадку, щоб наш клієнт пішов з нашого розшукового агентства незадоволений.

Конфіденційність

Наша головна турбота, крім успішного виконання роботи – ваша конфіденційність. Тому зовсім необов'язково навіть особисто зустрічатися з клієнтом, щоб взяти доручення на виконання. Благо, 21 століття рясніє технічними нововведеннями, а тому тепер постановка задачі та звіти про її виконанні можна передавати:

  • через Інтернет;
  • за телефоном;
  • «старими методами» – листами на папері;
  • через банківські комірки і по інших каналах, серед яких деякі наші ноу-хау.

Тому, які б у вас не були причини залишатися у тіні невідомості, вони будуть відомі тільки вам, тому що наша справа – максимально точно й оперативно виконати ваше замовлення за мінімальною вартістю. Все інше буде вашим секретом, тому що, крім елементарного професіоналізму, у нас є сильна звичка не цікавитися тим, що нам не потрібно.

Звертаючись до нашого агентства, ви отримуєте людей, вкрай зацікавлених в тому, щоб ваша задача була виконана ефективно і максимально точно. Для цього ми застосовуємо будь-які методи, які не вступають в протиріччя з поточним законодавством держави. Звертайтеся до нас, і отримуйте задоволення від роботи зі справжніми знавцями своєї справи!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...