Монстры Юга

Жанр
ужасы, фэнтези, триллер
Країна
США
У ролях
Чад Виллелла Мэттью Беттинелли Кристина Пешич Фаббианн Терез Натали Лав Ханна Маркс Дэна Гулд Энесса Ремси Сьюзэн Бурк Дэйв Джонсон
Рік
2015
Режисер
Роксанна Бенжамин, Дэвид Брукнер, Патрик Хорват
Час
89

Пустынный участок дороги, усталые путники — двое мужчин, бегущих от своего прошлого, группа на пути к следующему концерту, человек пытающийся попасть домой, брат в поисках давно потерянной сестры и семьи на отдыхе — вынуждены противостоять своим страхам и самым темным тайнам, чтобы раскаяться на дороге.

Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Рецензія

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Враження
0/12
Обслуговування
0/12
Відгук:

Завантажити фото:
Афіша
Показати
Теги
Показати
Відповідальний за розділ
Евгения (афиша)
Телефон: (098) 286 94 85
Skype: live:content.citysites
Фільтри