Юридична компанія "Влада Права"

На жаль, оголошення застаріло
Юридична компанія «Влада Права» заснована кваліфікованими практикуючими адвокатами, метою діяльності якої є професійний правничий захист прав та інтересів громадян та бізнесу.
Пріоритетами роботи компанії є своєчасність та якість правничої допомоги.
Адвокати компанії націлені у своїй роботі тільки на позитивний результат, який досягається професійним досвідом, неухильним дотриманням вимог законодавства, правил адвокатської етики та кропіткою працею професіоналів своєї справи.
Звертаючись до фахівців ЮК «Влада Права» Ви отримуєте:
- повну конфіденційність інформації, захищену адвокатською таємницею;
- професійну та повну консультацію з питань в різних галузях права;
- своєчасний та якісний юридичний захист прав та інтересів;
- прозору та дієву стратегію ведення Вашої справи;
- ефективні механізми досягнення результату.
ЮК «Влада Права» має в своєму штаті адвокатів – правників в різних галузях права та напрямках діяльності, зокрема:
- процедура досудового врегулювання спору (переговори, медіація);
- участь захисника, представника на досудовому розслідуванні;
- супроводження справи в судах різних спеціалізацій та всіх інстанцій, а також у третейських судах та міжнародних арбітражних судах;
- виконання рішення суду на стадії виконавчого провадження, як в державних виконавчих службах так і у приватних виконавців.
Адвокати компанії спеціалізуються на господарських спорах, цивільних, сімейних та трудових спорах, а також адміністративних спорах з оскарження рішень державних органів, наділених владними повноваженнями (органів Державної податкової служби України, митниці, поліції тощо).
Адвокат – фахівець у справах по Дорожньо-транспортним подіям доступний у любий час доби та здійснить виїзд на місце ДТП для захисту Ваших прав під час огляду місця події та супроводженні справи у поліції та суді.
Юрист – правник у сфері захисту прав споживачів не допустить порушення Ваших інтересів, як споживача товару, послуг, робіт або відновить порушені права у найкоротшій строк з мінімальними витратами ресурсів.
Спеціаліст у сфері інтелектуального права без проблем зареєструє патент на корисну модель, винахід або знак для товарів та послуг.
Корисним для Вас буде напрямок державної реєстрації прав в ЦНАП, супроводження нотаріальних правочинів та легалізації офіційних документів в РАЦС.
Також, важливим напрямком діяльності компанії є комплексний захист інтересів бізнесу у сфері корпоративного та договірного права (реєстрація, перереєстрація та ліквідація юридичних осіб, проведення загальних зборів учасників юридичної особи, внесення змін до статуту, виключення учасників товариства, збільшення, зменшення, розподіл статусного капіталу, тощо), вчинення необхідних дій та змін у роботі підприємства з метою запобігання рейдерству та відчуження майна підприємства. Перевірка контрагентів та аналіз договірних документів на стадії укладення господарських договорів, супроводження на стадії їх виконання та захист/поновлення прав при порушенні договірних зобов’язань.
Всі послуги можливо отримувати у форматі абонентського обслуговування, в обсязі визначеним корпоративним пакетом, що значно полегшить вирішення проблемних питань, при провадженні господарської діяльності, без зайвих витрат часу на пошук юриста.
«Вирішення проблем – у Владі Права!»
Рубрики
Бізнес, фінанси Юридичні послуги
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Пропонуємо послуги з комплексної сертифікації виробництва меблів, а саме: Сертифікат відповідності,...
10:04, Сьогодні
Наші вироби можуть бути в різних кольорах. Комплектація з розписом художника: Фасад – Ясен....
14:10, 12 квітня
Осуществляем оформление сделки купли-продажи сельскохозяйственной и спецтехники на основании соответ...
15:05, 15 квітня
Захист у кримінальних провадженнях за статтями 307, 309, 190, 185, 186, 187 КК України звертайтес...
16:48, 19 квітня
Надаємо комплекс послуг з отримання Санітарно-епідеміологічного висновку України (висновків СЕС Держ...
10:04, Сьогодні
Центр Сертифікованого Навчання "IT-Центр" проводить курси бухгалтерського обліку: Сертифіковані к...
08:38, 19 квітня
Хочете додати 061.ua на головний екран і бути в курсі новин?