• Головна
  • Запорожские бойцы АТО просят помочь с радиостанциями
09:19, 31 жовтня 2014 р.

Запорожские бойцы АТО просят помочь с радиостанциями

Волонтеры собирают средства для 23-го и 37-го батальонов, чтобы обеспечить ребят связью на передовой.

Сегодня самая главная проблема ребят АТО на передовой – связь между бойцами батальона. Потому, чтобы помочь нашим защитникам, волонтеры обращаются ко всем запорожцам, включиться в сбор средств и помочь тем самым спасти жизни парням в зоне боевых действий.

Обращение волонтеров к запорожцам:

Дорогі мої патріоти! Звертаюсь до вас по допомогу. Життя наших бійців і наша перемога залежить від нашої небайдужості та оперативності.

Як відомо, зв`язок на передовій - це майже основний фактор, який визначає результат бою. А зв`язок між артелерійськими підрозділами - це майже половина успіху. І коли я дзвонила своїм бійцям в 23 батальону і питала про потреби, відповідь була такою: «Не треба нічого, ні їжі, ні теплої одежі, ні будь-що. Нам потрібен зв`язок!!!!» І прекрасно знаючи, що в них погана одежа, нема аптечок, засобів гігієни, нема на всіх бронежилетів, про кевларові каски вони можуть тільки мріяти і таке інше. Вони просто молили: зроби нам зв`язок. Бо один бронежилет може врятувати одне життя, а нормальний зв`язок врятує цілий підрозділ. Про якість ведення бойових дій я вже мовчу...А мобільні телефоні - це саме те, за рахунок чого ворог визначає місцерозташування наших бійців і дає змогу влучно наносити удари. Мобільні телефони - це наша біда...Темпаче, що в зоні бойових дій зв`язок мобільних операторів дуже-дуже поганий. (З власного досвіду)

І от нарешті коштом небайдужих громадян нам вдалося купити п`ять автомобільних радіостанцій Motorola DM 4601.

Треба було чути голоси наших бійців, коли вони налагодили зв`язок.... Це неможливо передати, це треба чути і бачити.....

Але ви розумієте – п`ять радіостанцій на батальон - це мало. Треба ще мінімум 4 шт.

Також зараз формується 37-ий батальон. В них теж нема зв`язку. Окрім невеликої кількості індивідуальних рацій. А як кажуть фахівці, для початку треба хоча б 4-5 автомобільних радіостанцій. Одна-дві не мають сенсу. Одна така автомобільна радіостанція коштує приблизно 10500грн.(в залежності від курса). Так, я розумію, сума велика. Але невже життя наших бійців, які зараз відстоюють нашу Україну, не варте нашої уваги і участі? Невже сьогодні вночі, коли за вікном щосили лупив дощ і вітер аж завивав ми, сидячи в теплих домівках, можемо думати що все це нас не стосується???!!!!!

З повагою, волонтер БФ «Підтримай армію України. Запоріжжя» Лук`янова Інна Анатоліївна. Мій телефон: +38(067) 447-02-31.

Інформація та звіти на нашій сторінці: fb.com/groups/support.army.zprzh

Як допомогти:

Благодійний Фонд «Підтримай армію України. Запоріжжя» ЄДРПОУ 39199337; розрахунковій рахунок 26005052732928; Банк отримувача: ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 300711

Призначення платежу: благодійна допомога.

Через термінали Приват банку та «Приват 24»

На рахунок: 26005052732928

Отримувач: Благодійний фонд «Підтримай армію України. Запоріжжя»

Призначення: Благодійна допомога на радіостанції

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запорожье #радиостанция #АТО #волонтеры #помощь #сбор средств
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...